En ægte østerbrobrunch hos Ø12 Coffee & Eatery Østerbro

  Øster Farimagsgade 12b, 2100 Østerbro Tlf.: 42 41 60 12

  Er du i byen til formiddag, og hungrer du efter en lækker, velsmagende morgenmad eller brunch? Så behøver du ikke at lede længe. Københavns Indre By og de centrale dele af brokvartererne er spækket til randen med spændende caféer og restauranter, som serverer tidlige måltider i form af morgenmad, brunch eller en let frokostanretning.

  Centralt beliggende på Øster Farimagsgade i den indre del af Østerbro finder du Ø12 Coffee & Eatery – en klassisk dansk café, som serverer morgenmad og brunch allerede fra kl. 07:00 om morgenen.

  Du er velkommen hos Ø12 Coffee & Eatery, uanset om du blot er i humør til en enkelt kop friskbrygget kaffe, eller om du har appetit til det helt store brunchudtræk. I det følgende kan du læse mere om, hvad du kan forvente når du sætter dig til rette på Ø12 Coffee & Eatery.

   

   

  Brunch hos Ø12 Coffee & Eatery – et måltid i topklasse

  Selv om Ø12 Coffee & Eatery måske ligner en lille café, er udvalget af brunch og morgenmad stort. Du kan for eksempel vælge at bestille en Morning Plate, som består af en surdejsbolle, comté ost, smør og syltetøj samt fransk skinke og to blødkogte æg. Du kan også vælge den lidt mere omfangsrige Ø12 platte med avocado smash, chia grød, bacon, røræg, chili-cheese pølse, comté, laks, smør, marmelade, surdejsbrød og rugbrød.

  Som alternativ til de to platter kan du selv sammensætte din tallerken ud fra det store udvalg af delikate morgenmadsretter på menuen. Her kan du vælge imellem forskellige elementer, som hver især kan stille den lille sult, og som tilsammen kan mætte selv den mest hungrende.

   

   

  Du kan for eksempel bestille en grød med æblekompot, hasselnøddemælk og chiafrø eventuelt med ekstra karamelsauce, en portion yoghurt med hjemmelavet granola og årstidens kompot samt bær, syre og hybenstøv eller en avocado smash på ristet surdejsbrød med cherrytomater, græskarkerner og feta.

  Ø12 Coffee & Eatery tilbyder også den populære morgenmadsret Croque Monsieur med fransk skinke, Gouda Beemster og Vesterhavsost, som ved hjælp af et spejlæg kan konverteres til en Croque Madame. Og du må ikke snyde dig selv for den klassiske Eggs Benedict – her på sprød, sød kartoffel og med enten fransk skinke, halloumi eller laks som grundingrediens.

  Til den søde tand kan du vælge en portion pandekager toppet med friske bær og hasselnødder samt enten vaniljecreme eller peanut butter creme. Og i julesæsonen kan du forkæle dig selv med æbleskiver og syltetøj. Kort sagt er der noget for enhver smag.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Ø12 Coffee & Eatery?

  Ø12 Coffee & Eatery slår allerede dørene op for de sultne gæster klokken syv.

  Hvilken slags morgenmad serverer Ø12 Coffee & Eatery?

  Ø12 Coffee & Eatery serverer alle de kendte morgenmads- og brunchklassikere så som Eggs Benedict, pandekager og en platte med bacon, pølser og røræg.

  Hvor kan jeg få brunch i Øster Farimagsgade på Østerbro?

  Hos Ø12 Coffee & Eatery får du en gedigen morgentallerken – eller du kan selv sammensætte din brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her