Eksotisk brunch på Café Istanbul i Valby

  Valby langgade 177, 2500 Valby Tlf.: 36 30 00 32

  Er du i humør til et måltid lidt ud over det sædvanlige – og befinder du dig i den storkøbenhavnske bydel Valby? Så er løsningen lige rundt om hjørnet.

  Hos Café Istanbul kan du nemlig nyde traditionelle tyrkiske anretninger tilberedt med omhu af dygtige kokke, som kan deres kram. Café Istanbul serverer mad tilberedt efter de originale tyrkiske traditioner i smukke farverige anretninger og med masser af velsmag.

  Hvis du elsker det krydrede og eksotiske, er Café Istanbul lige noget for dig. Her kan du nemlig mæske dig i alt godt fra tabouleh, foul, fatteh, labne og selvfølgelig den sunde og velsmagende hummus til de søde tyrkiske kager, den læskende tyrkiske te og den bomstærke tyrkiske kaffe.

   

   

  Brunch hos Café Istanbul – en anderledes brunchoplevelse

  Café Istanbul er desuden leveringsdygtig i en sund og varieret brunchmenu. Her blandes elementer fra den traditionelle europæiske brunch med retter fra fremmede himmelstrøg. En luksus brunch hos Café Istanbul består således af røræg, cocktailpølser, pandekage, ost, sæsonens friske frugt og grønt samt nutella, ketchup, yoghurt, hummus og oliven. En helt klassisk brunchanretning for dig som endnu ikke er parat til at kaste dig ud på de vilde orientalske vover.

  En Istanbul Brunch, som er Café Istanbuls signaturbrunch, giver den til gengæld fuld gas med røræg og toast med sucuk (en tør, krydret og fermenteret pølse på oksekød eller lammekød), honning med kaymak, som er en særlig flødecreme, oliven, tre forskellige slags oste og sæsonens frugt og grønt. Som dip får du tahin – en form for sesam smør – yoghurt og hummus.

  Den traditionelle tyrkiske brunch hos Café Istanbul består ligeledes af røræg med sucuk og kyllingepølse, hjemmebagt börek (en lækker snurre bagt med filodej), tre forskellige slags oste samt sæsonens frugt og grønt.

   

   

  Til en traditionel tyrkisk brunch hører et glas tyrkisk te brygget på en såkaldt Çaydanlik, som er en slags perkolator. Dette giver teen sin gennemtrængende smag og aroma.

  Børnebrunchen er en mindre portion af den oven for beskrevne luksusbrunch og serveres for alle under 12 år. Hos Café Istanbul er hele familien nemlig velkommen til såvel brunch og frokost som til aftensmad og hygge.

  Som et alternativ til de nævnte brunchanretninger hos Café Istanbul kan du vælge et spejlæg eller en omelet. Begge dele er tilberedt med enten sucuk, tyrkisk pastrami, salami, eller ost, tomat og spinat. Du kan også vælge en hjemmelavet börek med fetaost, spinat eller hakket oksekød.

  Velkommen hos Café Istanbul!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Istanbul?

  Café Istanbul i Valby åbner klokken ni i hverdagene og klokken ti i weekenden.

  Hvilken slags brunch kan jeg få hos Café Istanbul?

  Café Istanbul byder på såvel traditionel brunch som tyrkisk brunch med spændende ingredienser.

  Kan jeg tage mine børn med på Café Istanbul?

  Ja – hos Café Istanbul er børn velkomne og kan nyde en børnebrunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her