Din Nye Ven – morgenmad og brunch i centrum

  Skt. Peders Stræde 34 A, 1453 København K Tlf.: 42 42 50 68

  Hvis du befinder dig i Københavns Indre By, behøver du ikke at lede længe efter et sted at spise morgenmad eller brunch. I Latinerkvarteret, som består af de små, hyggelige gader omkring Vor Frue Kirke, det gamle universitet og Det Kongelige Bibliotek, finder du et stort udvalg af spændende caféer og restauranter.

  Denne del af byen er præget af en bohemeagtig atmosfære, når det gælder såvel butikkerne, arkitekturen og madscenen. Her er stemningen afslappet og meget langt fra de store hovedstrøgs stress og jag, selvom disse faktisk blot er lige rundt om hjørnet.

  Når du kommer ind i Sankt Peders Stræde, som sammen med Teglgårdsstræde, Larsbjørnsstræde, Larslejsstræde og Studiestræde udgør den del af af Latinerkvarteret, som med et mindre flatterende udtryk kaldes Pisserenden, vil du tydeligt kunne både se og fornemme, hvad det er der gør netop denne del af byen til noget helt særligt. Og du vil med sikkerhed kunne finde det helt rigtige brunchspisested her.

   

  Brunch i topklasse hos Din Nye Ven

  Hver eneste morgen kan du nyde en lækker morgenmad eller brunch i caféen Din Nye Ven, som har sin beliggenhed centralt i netop Sankt Peders Stræde.

   

   

  Din Nye Ven har igennem de seneste to årtier serveret mad og drikke til sultne og tørstige gæster i de hyggelige og stemningsfulde omgivelser. Og lige præcis på brunch- og morgenmadsfronten står Din Nye Ven særdeles stærkt.

  Uanset om du er veganer, vegetar eller kødæder, kan du hos Din Nye Ven sammensætte et velsmagende og mættende morgenmåltid, som matcher din appetit såvel som din smag og dine præferencer. Din Nye Ven tilbyder nemlig plantebaserede retter såvel som traditionelle brunchretter.

  På kortet hos Din Nye Ven finder du i morgentimerne retter så som økologiske ramsløg- og baconpølser serveret med økologiske spejlæg, stegt tomat, grov sennep og ristet hjemmebag. Den veganske pendant hertil består af sauteret spinat og hvide bønner med most avocado og ristede mandler på ristet hjemmebag.

   

   

  Vegetaren kan sagtens være med på en lille morgentallerken med smilende økologiske æg, hjemmelavet syltetøj, ost, karameliseret grapefrugt, ristet rugbrød og lyst hjemmebag eller en portion burrata med tomatsauce på ristet hjemmebag. Og veganeren kan hoppe på en omgang brasede kartofler med vegansk urtemayo eller en most avocado med citronolie og sumak ligeledes på ristet hjemmebag.

  Der ud over finder du mindre retter så som havre-, spelt- og boghvedegrød kogt på havremælk, øllebrød med flødeskum, æblekompot og hasselnødder samt ymer med hjemmelavet granola, æblekompot og frisk frugt. Velkommen hos Din Nye Ven!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Din Nye Ven?

  Din Nye Ven åbner hver dag klokken ti.

  Hvor ligger Din Nye Ven?

  Din Nye Ven ligger i Skt. Peders Stræde 34 A

  Serverer Din Nye Ven vegansk brunch?

  Ja – Din Nye Ven har både veganske og vegetariske brunchretter på kortet.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.