Dalle Valle i København K – lækker brunch til hverdag og i weekenden

  Fiolstræde 3 - 5, 1171 København K Tlf.: 2199 0764

  Når du befinder dig i centrum af vor skønne hovedstad, er der sjældent langt til det nærmeste spisested. København K formelig vrimler af spændende restauranter, hyggelige caféer og andre traktørsteder, som står klar til at servere morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad for dig og din familie.

  Samtidig er der temmelig stor variation i disse spiserier, både når det gælder madens type, og når det handler om prisen. I Københavns Indre By finder du således både michelinrestauranter og de mere økonomi- og familievenlige etablissementer.

  Der ud over vil du kunne finde alt fra små, intime caféer til større restauranter, hvor der er plads til hele familien. Restauranter og caféer i København K byder på såvel á la carte serveringer som treretters menuer og buffetanretninger.

   

   

  Du vil altid kunne finde det helt rigtige sted til en lækker brunch. Og skal hele familien med for en overkommelig pris, kan du med stor fordel vælge Indre Bys afdeling af restauranten Dalle Valle.

   

  Spis brunchbuffet hos Dalle Valle i København K

  I centrum af København nær Vor Frue Kirke og Strøget finder du Dalle Valle. Dalle Valle er opkaldt efter Daells Varehus, som før lå i den store bygning på hjørnet af Nørregade og Fiolstræde. Bygningen huser den dag i dag Hotel Sankt Petri, Boulebar og altså restauranten, som har taget sit navn efter kundernes kælenavn til det berømte varehus.

  Hos Dalle Valle serveres á la carte retter til frokost og aftensmad. Her har du også mulighed for at bestille adgang til buffet’en og spise så meget, du orker. Det samme gør sig gældende for brunch hos Dalle Valle.

   

   

  Når du besøger Dalle Valle i de tidlige dagtimer, vil du få mulighed for at gå ombord i den lækre buffet, som kan diske op med alle de mest kendte brunch- og morgenmadsretter samt lidt ekstra. I brunchbuffet’en hos Dalle Valle finder du således både bacon, røræg og brunchpølser, lige som du kan supplere din platte med pommes frites, nuggets og frikadeller.

  Du kan også slå dig løs i et stort udvalg af traditionelle morgenmadsanretninger som for eksempel yoghurt med coulis og müsli. Og du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af kager, mini croissants, amerikanske pandekager med mere, hvis den søde tand kræver lidt lækkert til dessert.

  Når du bestiller adgang til brunchbuffet’en hos Dalle Valle i Indre by, må du selvfølgelig tage så mange gange du orker. Velkommen hos Dalle Valle!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Dalle Valle i Fiolstræde?

  Dalle Valle åbner hver dag klokken ti.

  Hvor ligger Dalle Valle i København K?

  Dalle Valle har til huse i Fiolstræde 3–5.

  Kan jeg have mine børn med på Dalle Valle?

  Ja – hos Dalle Valle er alle velkomne. Store såvel som små.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.