Chokoladebrunch i Valby hos Peter Beier

  Valby Torvegade 9, 2500 Valby Tlf.: 44 22 52 55

  Valby er en af de københavnske bydele, som for alvor er gået hen og blevet hip.

  I løbet af de seneste to årtier har Valby udviklet sig fra at være en slags yderområde til at være et af de mest eftertragtede kvarterer i hovedstaden. De yngre købere er strømmet til de solide ejendomme og store lejligheder i Valby, som på grund af sin centrale beliggenhed er et særdeles attraktivt område for pendlere.

  Valby har flere S-togsstationer og sågar en station, hvorfra der kører regionale tog fra Københavns Hovedbanegård og til hele resten af landet. Metroen er også planlagt til at skulle have flere stop i og nær Valby. Og så ligger Valby klos op og ned ad de store indfaldsveje som for eksempel Gammel Køge Landevej.

  Valbys popularitet blandt boligkøbere, og dettes befolkningsmæssige sammensætning, har samtidig sat sit præg på restaurantscenen i bydelen. Her finder du mange af Københavns bedste caféer og øvrige spisesteder, som står klar til at servicere dig morgen, middag og aften.

   

   

  Du behøver således ikke at gå langt for at finde en god morgenmad, brunch eller frokost i Valby. Og skal dit tidlige måltid være noget helt særligt, kan du vælge at indtage det hos Peter Beier.

   

  Chokolade til morgenmad – kan man det?

  Måske har du svært ved at forlige dig med, at chokolade kan indgå i en brunchmenu som andet end en del af granolaen eller som dessert. Men faktisk får Peter Beier sin chokoladebrunch til at fungere helt og aldeles fremragende.

  En chokoladebrunch hos Peter Beier består af andet og mere end blot chokolade. Chokoladen spiller dog en særdeles vigtig rolle og fungerer smagsmæssigt aldeles upåklageligt sammen med de øvrige smagsoplevelser i en brunch.

   

   

  Således finder du i en Peter Beier chokoladebrunch chokolade i form af både pålægschokolade og spread – en slags nutellaagtig dip som kan påføres det tilhørende surdejsbrød eller hjemmebagte chokoladerugbrød for en fantastisk smagssammensætning. Du finder også velsmagende nibs af ren mørk chokolade på din grapefrugt, hvilket giver dybde til frugtens syrlige og bitre smag.

  I din chokoladebrunch finder du selvfølgelig også de klassiske friske jordbær dyppet i mørk chokolade samt skyr med hjemmelavet chokolademüsli og sæsonens dragémandler. Og i den salte afdeling finder du æblerøget cheddarost og trøffelsalami – to delikatesser som begge går overraskende godt i spænd med den søde og fyldige chokoladesmag.

  Så er du klar til en anderledes brunchoplevelse – ja, så kan du med fordel prøve Peter Beiers chokoladebrunch i Valby.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Peter Beier på Valby Torvegade?

  Peter Beier åbner hver dag klokken 10:00.

  Hvor ligger Peter Beier i Valby?

  Peter Beier har til huse på Valby Torvegade 9.

  Kan jeg spise brunch hos Peter Beier i Valby?

  Ja – i Peter Beiers cafébutik serveres den berømte chokoladebrunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her