Café Zalt i Strædet – lækker brunch hver dag

  Kompagnistræde 2 kl.th., 1201 Tlf.: 3336 5353

  Mellem Strøget og Gammel Strand finder du Strædet – et hyggeligt strøg sammensat af de tre gader Læderstræde, Kompagnistræde og Farvergade. I Strædet kan du komme lidt på afstand af gågadens stress og jag og gå på opdagelse i finurlige små butikker, antikvariater og gallerier.

  Det er samtidig i Strædet, du finder den højeste koncentration af lækre caféer, restauranter og øvrige spisesteder i København. Her er nemlig mulighed for udendørs servering – og dette gør Strædet til et særdeles populært udflugtssted for Københavns brunch- og frokosthungrende publikum.

  De fleste af de mange caféer og restauranter i Strædet serverer således ikke blot aftensmad, men er i høj grad leveringsdygtige i de tidlige måltider. Du går næppe helt galt i byen, hvis du søger din frokost, morgenmad eller brunch i Strædet.

   

   

  Nap en brunch hos Café Zalt

  Blandt de mest populære brunchcaféer i Strædet finder du Café Zalt, som igennem de seneste årtier har serveret lækker brunch i flere varianter for glade og tilfredse gæster. Café Zalt kan tilbyde såvel en klassisk brunchplatte som et 100% vegetarisk alternativ.

  Den klassiske brunch hos Café Zalt består af de traditionelle brunchkomponenter så som røræg med lune brunchpølser og sprødstegt bacon samt en amerikansk pandekage med sirup. Hertil serveres græsk yoghurt med müsli og ahornsirup, kalkunpålæg, chorizo, to slags ost og frisk frugt.

  Som vegetar kan du gå om bord i en lignende platte, hvor samtlige kødretter er skiftet ud med artiskok, oliventapenade og hjemmelavet hummus. Til begge brunchvarianter serveres brød, smør og en croissant.

   

   

  Er du ikke i humør til – eller har du ikke appetit til – den helt store brunchballade, kan du vælge en enkeltstående ret så som røræg med bacon serveret med brød og smør, en delikat yoghurtmix af græsk yoghurt og sødmælksyoghurt toppet med müsli, frisk frugt og ahornsirup, en tallerken med blandet frisk frugt eller to mini croissanter med chokoladesauce. Og skal det være lidt extravagant, kan du forkæle dig selv med en tallerken amerikanske pandekager med ahornsirup.

  Hvis du er på frokostvognen er Café Zalt leveringsdygtig i et bredt udvalg af sandwiches. Her kan du for eksempel vælge en klassisk clubsandwich med bacon og marineret kyllingebryst eventuelt opgraderet med avocado, mozzarella og ekstra bacon, en sandwich med røget norsk laks med røræg, rævesauce, basilikumspesto og dild, en klassisk tunsandwich med årstidens blandede salat, basilikumspesto, agurk, tomat og hjemmelavet tomattapenade eller en vegetarsandwich med marineret squash, hummus, agurk og tomater serveret med grøn salat og basilikumspesto.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Zalt?

  Café Zalt åbner hver dag klokken ti ugen rundt.

  Hvor ligger Café Zalt?

  Café Zalt har sin centrale beliggenhed i Kompagnistræde 2.

  Kan jeg spise vegetarbrunch hos Café Zalt?

  Ja – Café Zalt serverer en lækker vegetarisk brunchplatte.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.