Café Vivaldi på Vesterbro – lækker brunch til overkommelige priser

  Axeltorv 1, 1609 København V Tlf.: 33 33 81 00

  Café Vivaldi-konceptet er nået vidt omkring siden den første restaurant i den nu temmelig omfattende kæde omkring årtusindskiftet slog dørene op i Slagelse på Midtsjælland. Siden har det nemlig bredt sig til hovedstaden, hvor det for alvor har slået rødder.

  Intet mindre end fire Café Vivaldi restauranter er åbnet på prominente lokationer inden for de københavnske volde – og så en enkelt på Amager. Folkene på Café Vivaldi har erklæret, at der aldrig vil blive gået på kompromis med kvaliteten af caféernes beliggenheder.

  Således finder du udelukkende Café Vivaldi spisesteder i nærheden af byens hovedstrøg, og du vil derfor altid være i nærheden af Café Vivaldi, når du befinder dig i København.

   

  Café Vivaldi – høj kvalitet til lave priser

  Blandt Café Vivaldis andre hovedprincipper finder du det, der handler om, at et godt måltid mad skal være inden for økonomisk rækkevidde. Derfor holder Café Vivaldi sine priser i et leje, hvor langt de fleste kan være med.

   

   

  Hos Café Vivaldi finder du de klassiske caféretter som for eksempel burgere, wraps og sandwiches i alle afskygninger. På aftenkortet finder du endvidere diverse kødudskæringer – selvfølgelig i top kvalitet og til overkommelige priser.

  Familiens mindste kan også sagtens tage med på Café Vivaldi. Her er hele familien nemlig velkommen. Og du vil kunne bestille særlige anretninger beregnet til børn under tolv år – selvfølgelig til familievenlige priser.

   

  Brunch og morgenmad hos Café Vivaldi på Vesterbro

  Vesterbrofilialen af Café Vivaldi byder samtidig på spændende brunch i flere varianter. I hverdagen kan du vælge en klassisk brunchplatte bestående af røræg med små stegte pølser og bacon, parmaskinke og fennikelpølse, skyr med bærpuré, friske bær og müsli samt frisk frugt og pandekager. Hertil serveres mini-rugbrød, brød og smør samt ost, brie og marmelade. Kaffe eller te er inkluderet i prisen.

   

   

  Til de mindste, som ikke kan spise nær så meget, finder du en børneudgave af brunchplatten bestående af røræg, små stegte pølser og bacon og pandekager med ahornsirup samt frisk frugt, brød med smør og nutella – og med juice inkluderet.

  I weekenden kan du gå ombord i Café Vivaldis lækre brunchbuffet, hvor du selv kan sammensætte din brunchplatte. Du kan vælge mellem et hav af lækre oste og ditto pålæg samt diverse andre brunchretter som kan få dine tænder til at løbe i vand. Og her kan du tilsvarende finde en børnebrunchbuffet til en lavere pris.

  Så tag familien under armen og nyd en lækker brunch hos Café Vivaldi.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Vivaldi på Vesterbro?

  Café Vivaldi ligger på Axeltorv 1 i den centrale del af Vesterbro.

  Hvornår er der brunch hos Café Vivaldi på Axeltorv?

  Café Vivaldi serverer brunchplatte i hverdagene og brunchbuffet i weekenden fra klokken 10.

  Kan jeg have mine børn med på Café Vivaldi?

  Ja – børn er meget velkomne hos Café Vivaldi.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her