Café Vivaldi på Amager – billig brunch i verdensklasse

  Amagerbrogade 92, 2300 København S Tlf.: 32 59 23 00

  En cafékædes normale livscyklus starter i storbyen, hvorefter den breder sig til provinsen og opretter filialer i de større byer rundt omkring i landet. For Café Vivaldi forholder det sig stik modsat.

  Den kendte kæde af populære caféer, som efterhånden findes mange steder rundt omkring i hovedstaden, havde faktisk sit udspring i Slagelse. For omtrent tyve år siden slog den første Café Vivaldi dørene op i den middelstore sjællandske købstad – og en cafékæde så dagens lys.

  Det visionære cafékoncept er blevet utroligt populært i København, hvor Café Vivaldi bebor nogle af de mest prominente adresser, byen kan tilbyde. Hvis du befinder dig på et af de københavnske hovedstrøg, er du aldrig særlig langt væk fra en Café Vivaldi. Og det er faktisk en stor fordel, hvis du sætter pris på et gedigent måltid mad til en aldeles overkommelig pris.

   

  Morgenmad og brunch hos Café Vivaldi – lækkert og billigt

  En af visionerne bag Café Vivaldi er nemlig, at brunch er for alle. Det betyder for det første, at brunch hos Café Vivaldi er til at betale. Du får et rigtig godt måltid mad fremstillet på de bedste råvarer og anrettet med omhu, når du lader Café Vivaldi forestå dit morgenmåltid.

   

   

  For det andet er Café Vivaldi en rummelig café, hvor der skal være plads til hele familien. Du kan således erhverve en brunchplatte særligt tilegnet de små maver, som ikke kan rumme så meget. Og hos Café Vivaldi på Amager, som også tilbyder brunchbuffet om søndagen, kan børn under tolv år deltage i en særlig børnebrunchbuffet til en lavere pris.

  En klassisk brunchtallerken, som serveres mandag til lørdag hos Café Vivaldi, består af diverse brunchkendinge så som røræg med små stegte pølser og bacon, parmaskinke og fennikelpølse, ost og brie, marmelade, skyr med bærpuré, friske bær og müsli, frisk frugt, pandekager, mini-rugbrød, brød og smør.

  I denne brunchplatte er kaffe eller te inkluderet i prisen. Den tilsvarende børnebrunchplatte består af samme indhold dog i en mindre portion. Og en børnebrunchplatte hos Café Vivaldi er inklusive juice.

   

   

  Er du til en lidt lettere version af den klassiske brunch, skulle du prøve Café Vivaldis brunch med et twist. Her er kødet erstattet af koldrøget laks med pesto og radiser, avocado og røræg med asparges. Og hvis du helt selv ønsker at bestemme, hvori din brunch skal bestå, bør du aflægge Café Vivaldis søndagsbrunch buffet en visit – det er en sikker vinder for de mange sultne maver.

  FAQ BOKS

  Er der brunch for børn på Café Vivaldi?

  Café Vivaldi Amager har både børnebrunchplatte og børnebrunchbuffet.

  Hvad tid åbner Café Vivaldi Amager?

  Café Vivaldi på Amagerbrogade åbner hver dag klokken ti.

  Ligger Café Vivaldi på Amager?

  Ja – Café Vivaldi har til huse på Amagerbrogade 92.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her