Café Vivaldi – familievenlig brunch på Frederiksberg

  Falkoner Allé 13, 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 33 33 00

  Hvis du leder efter en café på Frederiksberg, som serverer brunch, hvor hele familien kan være med, er Café Vivaldi det perfekte valg.

  Café Vivaldi har siden 1999 betjent sultne gæster med lækker og veltilberedt cafémad til absolut rimelige priser. I løbet af de næste to årtier etablerede Café Vivaldi sig over det meste af Sjælland og i København, hvor der den dag i dag findes mere end tyve restauranter fordelt over hele hovedstaden og Frederiksberg.

  Konceptet bag Café Vivaldi er enkelt: Maden skal være varieret og falde i både børn og voksnes smag. Og så må et måltid på Café Vivaldi ikke koste, hvad der svarer til spidsen af en jetjager.

  Derfor kan du hos Café Vivaldi altid få et mættende og velsmagende måltid mad uden, at du behøver at vælte dit budget. Og du vil uden problemer kunne tage både små og store familiemedlemmer med til brunch.

   

  Brunch og morgenmad hos Café Vivaldi i weekenden og til hverdag

  Hver dag ugen rundt slår Café Vivaldi dørene op klokken 10 og inviterer morgenmadssultne og brunchtrængende gæster indenfor. I hverdagene kan du bestille en brunchplatte, som indeholder alle de klassiske brunchelementer så som røræg med stegte pølser og bacon, pandekager, friskbagt brød med smør, ost, marmelade, parmaskinke og fennikelpølse samt frisk frugt og bær og skyr med müsli.

  Du kan også gå all in på brunch og vælge en brunch med et twist, hvor de traditionelle pølser og baconstrimler er erstattet af koldrøget laks med pesto og radiser, avocado og røræg med asparges. Denne brunchmenu kan konverteres til en vegetarisk version uden laks med ekstra avocado.

   

  Til de små maver serverer Café Vivaldi en børnebrunch, som er en mindre portion klassisk brunch til en lavere pris. Børnebrunch serveres for børn op til tolv år.

  Brunchbuffet hos Café Vivaldi

  I weekenden står den på brunchbuffet hos Café Vivaldi. Også denne findes i en børneudgave, som har fokus på retter, der matcher de mest kræsne ganer. For eksempel er der ingen stærke oste på Café Vivaldis børnevenlige brunchbuffet, men til gengæld er der masser af lækkert brød og velsmagende toppings.

  Café Vivaldi er det oplagte valg for dig, som bare gerne vil have en brunch, der er til at betale og som indeholder alle de klassiske brunchelementer uden dikkedarer. Og så er Café Vivaldi en fantastisk familievenlig restaurant, hvor du og dine børn straks vil føle jer hjemme.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Vivaldi på Frederiksberg?

  Café Vivaldi har til huse på Falkoner Alle 13 centralt på det indre Frederiksberg.

  Hvornår åbner Café Vivaldi på Frederiksberg?

  Café Vivaldi åbner hver dag klokken 10 – og du kan spise brunch frem til klokken 12 på hverdage.

  Kan børn spise brunch på Café Vivaldi?

  Ja – Café Vivaldi serverer børnevenlig brunch alle ugens syv dage.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.