Café Sommerfuglen – måske den bedste brunch i Valby

  Valby Langgade 81, 2500 Valby Tlf.: 3645 1883

  Vest for København K finder du Valby – en af de mest trendy bydele i hele Storkøbenhavn. Det gamle arbejderkvarter huser den dag i dag fortrinsvis den yngre del af den københavnske befolkning og tæller især børnefamilier, studerende og medlemmer af den kreative klasse.

  Grunden til Valbys store popularitet er dels bydelens centrale beliggenhed og gode transportmuligheder, dels det historiske islæt og kvarterets særlige æstetik.

  I Valby finder du såvel tæt bebyggelse som gode åndehuller – for eksempel Vestre Kirkegård, Søndermarken og Valbyparken. Og så er Valby hjemstavn for hæderkronede Nordisk Film, som stadig har sine lokaler på Mosedalsvej.

   

  Spis brunch centralt i Valby hos Café Sommerfuglen

  Da Valby som nævnt er en populær og eftertragtet bydel, behøver du ikke at lede længe efter et godt spisested. Uanset om du er i markedet efter brunch, frokost eller aftensmad, kan du nemt finde, hvad du søger – for eksempel på Valby Langgade hvor Café Sommerfuglen har til huse.

   

   

  Café Sommerfuglen har igennem to årtier serviceret såvel det lokale som det udefra kommende publikum på fornem vis. Med sin beliggenhed i hjertet af Valby tiltrækker Café Sommerfuglen sultne gæster fra nær og fjern – især til den brunch som caféen selv mener, er Valbys bedste.

  En brunch hos Café Sommerfuglen fås i flere udgaver. Den berømte fredagsbrunchbuffet består af et stort og lækkert tag selv-bord inklusive kaffe og te ad libitum. Og lørdag til søndag er buffet’en udvidet til en særligt ekstravagant luksusbrunchbuffet.

  På buffet’en finder du alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til morgenmad og brunch. Du kan mæske dig i lækkerier så som forskellige typer æg – blødkogt, spejlet og røræg – med pølse og bacon samt diverse oste, charcuterie og pålæg. Du finder også et stort udvalg af frisk frugt og grønt, og du kan vælge imellem flere morgenmadsprodukter samt selvfølgelig friskbagt brød i flere varianter med tilhørende smør, marmelade og nutella.

   

   

  Mandag til torsdag står den på en fast komponeret brunchtallerken med bacon, cocktailpølser, pålæg og kartofler. Dertil får du en lækker lun toast med ost og skinke samt yoghurt med müsli, pandekage med sirup, frugt, brød, smør og marmelade. Og du kan selv vælge, om du ønsker en stempelkande med kaffe, en kande te eller en lille caffé latte til din brunchtallerken.

  Du kan også vælge en toasttallerken, som nok skal kunne stille den lille sult, og som indeholder toast med ost og skinke plus yoghurt med müsli og frugt.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Sommerfuglen i Valby?

  Café Sommerfuglen åbner klokken 10:00 mandag til torsdag og klokken 09:00 fredag til søndag.

  Hvilken slags brunch kan jeg få hos Café Sommerfuglen?

  Café Sommerfuglen i Valby serverer en brunchplatte mandag til torsdag og brunchbuffet fredag til søndag.

  Hvor ligger Café Sommerfuglen?

  Café Sommerfuglen ligger på Valby Langgade 81.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder