Café Sirius – en brunchoase i København NV

  Rentemestervej 13, 2400 København NV Tlf.: 3585 1072

  Før i tiden var Københavns nordvestkvarter ikke kendt for særligt meget andet end Novos lokaler og så en masse bebyggelse fra trediverne, som primært var tiltænkt arbejdere. De færreste københavnere nærede et ønske om at bo i den lidet inspirerende bydel, som trods sin nærhed til byen syntes meget langt væk.

  Meget har ændret sig i løbet af blot to årtier. Den dag i dag er København NV et af de kvarterer, som tiltrækker first movers og entreprenører.

  Bydelen er ikke længere udelukkende befolket af værtshuse og tvivlsomme udskænkningssteder, men er i den grad blevet en værdig spiller på caféscenen. Og derfor kan du altid finde en lækker brunch i Nordvest.

   

  Café Sirius – en brunchperle i København NV

  Med sin centrale beliggenhed på hjørnet af Rentemestervej og Frederiksborgvej i den mest centrale del af Nordvest tiltrækker Café Sirius godtfolk fra nær og fjern. Den rummelige café med de store, lyse lokaler samt det store udendørs serveringsområde danner rammen om hygge og afslapning blandt såvel venneflokke som familier og mødregrupper hele året rundt. Café Sirius er leveringsdygtig i såvel morgenmad som brunch.

  I hverdagene kan du nyde en lækker brunch fra klokken ti bestående af forskellige komponenter alt efter, hvilken type brunch du vælger. Du kan for eksempel bestille den helt klassiske brunch, som består af græsk yoghurt med müsli og sirup, hjemmelavet hønsesalat, brunchpølser, ost, grillet hvidløgspølse, røræg, bacon, pandekage med sirup og frisk frugt. Denne fås tillige i en børnevenlig udgave, hvor hønsesalt og hvidløgspølse er udeladt.

   

   

  Er du vegetar kan du i stedet gå efter Café Sirius’ Vegetar Brunch. Denne indeholder græsk yoghurt med müsli og sirup, grillet gedeost på toast, ovnbagte kartofler, hummus, røræg, marmelade, ost, pandekage med sirup og frisk frugt.

  Alle typer brunch hos Café Sirius er ledsaget af Thyra mørkt landbrød.

  I hverdagene kan du forkæle dig selv med en morgenmadstallerken bestående af røræg og bacon, ost, marmelade og frisk frugt. Du kan også bestille en af de mange forskellige enkeltstående retter og dermed selv sammensætte dit morgenmåltid eller din brunch. Her kan du med fordel vælge den berømte Sirius Hapser – en lokal specialitet sammensat af en hjemmebagt burgerbolle med røræg og bacon toppet med cheddar og eventuelt tabasco sauce.

   

   

  Du kan også vælge en avocado toast på groft brød toppet med spejlæg og sød chili. Og du bør ikke snyde dig selv for en anretning bestående af tre skiver Thyra mørkt landbrød med ost, marmelade og smør.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Sirius?

  Café Sirius åbner hver dag klokken 10:00.

  Hvor ligger Café Sirius i NV?

  Café Sirius har tilhuse på Rentemestervej 13 på hjørnet af Frederiksborgvej.

  Kan jeg spise morgenmad og brunch hos Café Sirius?

  Ja – Café Sirius serverer morgenmad og brunch hele ugen rundt.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her