Café Pixie – brunch med ægte caféstemning på Østerbro

  Løgstørgade 2, 2100 Østerbro Tlf.: 3930 0305

  Hvis du befinder dig i Nordre Frihavnsgade eller nærmeste omegn, er det oplagt at aflægge Café Pixie en visit. Café Pixie er en af de ikoniske østerbrocaféer, som gennem årene har tiltrukket sig gæster fra nær og fjern.

  Såvel beboere på Østerbro som udefra kommende cafégæster har hver dag stor glæde af den utroligt hyggelige café, som har sin centrale beliggenhed lige i smørhullet ved Århus Plads og Bopa Plads i den mest trendy del af Østerbro. Her flokkes caféerne om pladsen og kunderne.

  Konkurrencen er hård – og netop derfor lægger caféerne, her under Café Pixie, sig ekstra i selen for at skabe de spændende og lækre caféoplevelser for gæsterne.

   

   

  Café Pixie har fordelen af at være en ekstremt velrenommeret café på Østerbro. Dette ikke uden grund.

  Spisestedet kan, foruden velindrettede lokaler og en super lækker gårdhave, bryste sig af top kvalificeret serveringspersonale, en hyggelig og afslappet stemning – og selvfølgelig et lækkert menukort som siger spar to til alt.

   

  Brunch på Café Pixie – du bliver hurtigt afhængig

  Café Pixie er herostratisk berømt for sin morgenmad og brunch blandt Østerbros beboere. Hos Café Pixie kan du nemlig ud fra et spændende udvalg af klassiske brunch- og morgenmadsretter sammensætte en tallerken, som matcher netop din sult.

  Du kan for eksempel vælge en croissant fra det legendariske bageri Il Buco på Islands Brygge. Il Buco leverer bagværk i topklasse til restauranter og caféer i København og på Frederiksberg, og de er særligt kendt for den høje kvalitet. Af samme grund kan du trygt sætte tænderne i en surdejsbaguette, som serveres med smør, Gammel Knas og figenmarmelade. Du kan supplere med et økologisk blødkogt æg med ristet rugbrød, avocado og grønt eller en sund skål chiagrød med hjemmelavet granola, gojibær, honningsyltede abrikoser og økologisk græsk yoghurt.

   

   

  En tallerken med økologisk røræg med frisk salsa af tomat, avokado, løg, rød chili, limejuice og frisk koriander samt ristet rugbrød skulle også gerne kunne stille den lille sult. Og ellers kan du toppe op med en hel avocado på ristet rugbrød med basilikummayonnaise og saltristede mandler.

  Er du mere til en fuld anretning, tilbyder Café Pixie ”Lidt Af Det Hele” – en velkomponeret brunch eller morgenmadstallerken bestående af spejlæg med syltede tomater og bacon, lufttørret skinke, ost, figenmarmelade, avokado, saltristede mandler og grønt serveret med brød og smør. Og til den søde tand finder du en hjemmelavet belgisk vaffel med banan, blåbær, hasselnødder og ahornsirup.

  God appetit!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Pixie?

  Café Pixie åbner kl. 8:00 i hverdagen og kl. 10:00 i weekenden.

  Hvor ligger Café Pixie?

  Café Pixie ligger på Østerbro – nærmere betegnet i Løgstørgade lige ved Århus Plads.

  Kan jeg bestille brunch på Café Pixie?

  Ja – Café Pixie serverer brunch og morgenmad frem til kl. 12:00 på hverdage og kl. 14:00 i weekenden.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder