Café Oven Vande – klassisk brunch på Christianshavn

  Overgaden Oven Vandet 44, 1415 København K Tlf.: 3295 9602

  Christianshavn er måske den smukkeste bydel i København. Som en lille landsby midt i storbyen putter Christianshavn sig mellem Københavns Indre By og Amager – lige ned til havnefronten og med sine helt egne kanaler og utroligt pittoreske bygninger. Og så er Christianshavn hjemstavn for nogle af byens fineste caféer og restauranter.

   

  Café Oven Vande – et christianshavnerklenodie

  Med udsigt til de smukke kanaler på Christianshavn finder du Café Oven Vande. Den hyggelige café og restaurant har igennem flere årtier serveret lækker morgenmad, brunch, frokost og aftensmad for sultne københavnere og turister, som sætter pris på skønne omgivelser og professionel betjening.

  Om sommeren kan man nyde sit måltid eller et glas vin solen med Frelserkirken på den ene side og kanalen på den anden. Café Oven Vande er nemlig i besiddelse af et stort udendørs areal med læ-skabende parasoller og varmelamper, som kan tændes, når aftenen falder på.

   

   

  Har du opsøgt Café Oven Vande med henblik på brunch, kan du således vælge at slå dig ned udendørs, hvor du kan beundre formiddagens ungdommelige solstråler glitre i kanalens vandspejl. Og er vejret ikke til det, kan du tage plads ved et veldækket bord inde i selve restauranten, hvor du vil blive budt velkommen af det engagerede serveringspersonale.

   

  Brunch på Café Oven Vande – en særskilt fornøjelse

  Café Oven Vande er selvfølgelig både leveringsdygtig i en traditionel brunchplatte og en vegetarisk version af samme.

  Således kan du hos Café Oven Vande vælge at bestille en platte bestående af skyr med friske bær, müsli og sirup, røræg med pølser og bacon, brie på rugbrød med årstidens frugtkompot, parmaskinke med mozzarellaost, pesto og friske urter, en let laksemousse på knækbrød og afslutningsvis årstidens friske frugt samt en hjemmebagt vaffel med chokolade sauce.

   

   

  Den vegetariske variant af Café Oven Vandes brunchplatte indeholder kartofler i stedet for kød samt tomattærte. Begge brunchplatter serveres selvfølgelig med kaffe eller te samt juice efter eget valg.

  Hvis du ønsker at udvide din brunch, kan du gøre dette ved at tilføje ekstra skyr, røræg, bacon, pølser eller vaffel. Blandt andre side orders til din brunch finder du en hjemmelavet bolle med smør og ost og en omelet med ristede svampe og spinat – alternativt en skinkeomelet.

  Til den søde tand kan du supplere med tre styk pandekager med sirup. Og skal din brunch afsluttes på sundeste vis, kan du toppe op med en skål frisk skåret frugt.

  FAQ BOKS

  Hvilke typer brunch kan man få hos Café Oven Vande?

  Café Oven Vande serverer både traditionel brunch og vegetarbrunch.

  Hvor ligger Café Oven Vande?

  Café Oven Vande har til huse i den kendte christianshavnergade Overgaden Oven Vandet 44

  Hvornår åbner Café Oven Vande?

  Café Oven Vande slår hver dag dørene op for morgenmad og brunch klokken 10:00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her