Café Katz – brunchhygge ved Frederiksholm Kanal

  Frederiksholms Kanal 1, 1220 København K Tlf.: 3393 3387

  Københavns Indre By er et formidabelt sted til morgenmad og brunch. Selv om brokvartererne og øvrige bydele er ved at komme meget godt med, er det stadig i centrum af København, du finder det største udvalg af caféer og spiserier, som tilbyder brunch i alle afskygninger.

  Samtidig er Indre By et af de mere hyggelige og maleriske områder af hovedstaden. Ønsker du for eksempel at indtage din brunch vis-á-vis med nogle af de smukkeste historiske bygninger i København, kan du med stor fordel trække mod Slotsholmen, hvor Gammel Strand og Frederiksholms Kanal byder på en skøn udsigt over såvel kanalen som Thorvaldsens Museum, Slotskirken og Christiansborg.

   

  Vælg selv-brunch hos Café Katz

  Hvis du besøger Café Katz i anledning af en brunch eller tidlig frokost, kan du roligt glæde dig. Du har nemlig her alle muligheder for selv at sammensætte et måltid, som kan gøre dig både mæt og glad.

   

   

  Café Katz benytter nemlig det velkendte og særdeles populære kryds af-princip i forbindelse med bestilling af brunch. Til en fast lav pris kan du således selv sammensætte din brunchplatte ud fra flere forskellige retter. Og her kan det godt være rigtig svært både at vælge og begrænse sig.

  Brunchkortet hos Café Katz består af en lang række retter, som du kan sætte sammen til en brunch som nævnt oven for. Du kan også nøjes med en enkelt ret eller vælge flere retter ud over de anbefalede fire.

  Blandt de mange spændende brunchretter hos Café Katz finder du røget laks med creme fraiche og lemon curd samt dild, lollo bionda salat, radiser og rødløg, modnet havarti ost med ribs og fersken kompot, avocado med creme fraiche dressing, lemon curd og chili, yoghurt med friske bær og granola, røræg med bacon, ketchup, purløg og karse, spejlæg med bacon, purløg og karse samt stegte pølser med hjemmerørt sennepsmayo og persille.

   

   

  Du kan med stor fordel afrunde din brunch med en dessert bestående af enten to små croissanter med chokoladesauce og flormelis, et stykke hjemmelavet chokoladekage med sirup og frugt, en pandekage med hjemmelavet marmelade og frugt eller en sund frugtskål med agavesirup, vanilje og mynte.

  Hvis du er i humør til en morgenmadsret med lidt mere gods i, kan du vælge en Croque Monsieur på grillet brød med skinke, ost, tomat, bechamelsauce og salat vinaigrette. Og er du ekstra sulten kan du konvertere din Croque Monsieur til en Croque Madame ved at tilføje et spejlæg på toppen.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Katz?

  Café Katz åbner hver dag klokken ni.

  Hvor kan jeg spise brunch ved Frederiksholm Kanal?

  Hos Café Katz kan du selv sammensætte en lækker brunchplatte ud fra et velassorteret menukort.

  Hvor ligger Café Katz?

  Café Katz ligger på Frederiksholm Kanal 1.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder