Café Fatamorgana – morgenmad og brunch hele ugen på Nørrebro

  Borups Pl. 26, 2200 København N Tlf.: 38 10 07 05

  Hvis du befinder dig i den ydre del af det charmerende brokvarter Nørrebro, og du er sulten efter et solidt morgenmåltid – ja, så kan du altid lægge vejen forbi Café Fatamorgana. Her kan du nemlig få brunch eller morgenmad hver dag i forskellige variationer.

   

  Café Fatamorgana – et hyggeligt åndehul på ydre Nørrebro

  Café Fatamorgana har til huse på Borups Plads og benytter om sommeren det åbne areal til udendørs servering. Her kan du nyde din morgenmad eller brunch i det fri på den solbeskinnede plads. Og er vejret ikke til det, kan du altid trække inden for i den rummelige restaurant.

  Café Fatamorgana er et farverigt bekendtskab, såvel når det gælder indretningen, som når det handler om præsentationen af de mange lækre retter på caféens menukort. Samtlige morgen-, middags- og aftenretter er smagfuldt anrettet og varierede i deres udtryk.

   

   

  Uanset om du besøger Café Fatamorgana i anledning af morgenmad eller brunch, eller om du ankommer senere på dagen til en burger, en sandwich, en portion frisklavet pasta eller måske et par snacks, kan du roligt regne med en fantastisk smagsoplevelse.

   

  Brunch hos Café Fatamorgana

  Café Fatamorgana serverer hver dag brunch i form af enten en brunchplatte eller en brunchbuffet. I hverdagene kan du vælge et bræt med alt det gode – for eksempel yoghurt med müsli og honning, chorizo, tun mousse, brunchpølser, kalkunbacon og røræg, brød, smør og to gode oste samt frugt, pandekager og en croissant til dessert.

  Du kan også sammensætte din egen brunch ud fra tre, fem eller syv retter. På den måde kan du selv bestemme, hvad der skal på din brunchtallerken. Og så er Café Fatamorgana leveringsdygtig i en særlig børnebrunch til en lavere pris.

   

   

  I weekenden kan du gå ombord i en brunchbuffet af de helt store. Her finder du alle de klassiske brunchretter, lige fra røræg og almindelige kogte æg, brunch pølser, stegte tyrkiske krydderpølser, kalkunbacon, french toast, hjemmelavede pandekager og butterdejsruller med feta til det store kolde bord indeholdende retter som ovnbagt laks, chorizo, salami, oliven, ost, yoghurt med frugt og honning, hjemmelavet marmelade, årstidernes ovnbagte rodfrugter, diverse pasta salater og kartoffelsalat, hummus, hjemmerørt tunsalat, oliventapenade, salsa og tzatziki.

  Børn kan også tage del i buffet’en til nedsat pris.

  Du kan gøre din brunchplatte eller din brunchbuffet helt perfekt ved at tilvælge kaffe, te eller juice. Og der serveres selvfølgelig friskbagt brød med smør til brunchbuffet’en.

  Tilbage er der kun at sige velbekomme og god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Fatamorgana?

  Café Fatamorgana åbner kl. 09:45 hver dag ugen rundt.

  Hvor ligger Café Fatamorgana?

  Café Fatamorgana har sin beliggenhed i den ydre del af Nørrebro – nærmere betegnet på Borups Plads 26.

  Serveres der brunch hos Café Fatamorgana på Nørrebro?

  Ja, Café Fatamorgana er leveringsdygtig i lækre brunchtallerkener i hverdagene og stor brunchbuffet hver weekend.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder