Café Fars Dreng – et hyggeligt åndehul på Amager

  Islands Brygge 79a, 2300 København S Tlf.: 31 76 56 48

  Hos Fars Dreng er hovedvægten lagt på madens kvalitet. Her serveres det, som restauratøren selv benævner ”gourmetmad med street cred”.

  Samtlige retter hos Fars Dreng er tilberedt med omhu på sæsonens friske økologiske råvarer, smukt anrettet og siden serveret for gæsterne af veloplagt serveringspersonale. Fars Dreng står for høje kvalitetsmæssige standarder, hvad angår såvel tilberedning som råvarernes bæredygtighed.

   

   

  Derudover har folkene bag Fars Dreng et princip om, at man her skal kunne spise sig mæt – og at madspild er totalt no go. Madens solide kvalitet gør, at der ikke bliver levnet på tallerkenen, og at hver en gæst er mæt og glad.

  Fars Dreng åbnede sin første restaurant i Københavns Indre By i 2015. Siden har to andre sluttet sig til flokken, her under den seneste på det hippe Islands Brygge. I 2016 blev Fars Dreng nomineret i kategorien Byens Bedste Brunch og Morgenmad – og i både 2017 og 2018 lykkedes det den populære københavnercafé at rende med begge de prestigefyldte priser.

   

  Brunch i top klasse hos Fars Dreng på Amager

  Når du sætter dig til rette for at bestille og indtage en lækker brunch hos Fars Dreng, findes der forskellige muligheder. Du kan enten vælge en traditionel brunchplatte indeholdende økologisk spejlæg og avocado, ost fra Arla Unika samt diverse charcuteri, frugt, avocado, brød og smør.

   

   

  Du kan også bestille en af de delikate a la carte retter som for eksempel en surdejsbolle med smør og ost eller en smørbagt croissant fra Islands Brygge bageriet Il Buco, en sund chiabudding med hvid chokolade, granola og mango coulis, en portion yoghurt med kompot, granola og bær eller en Acai Bowl med avocado, banan, blåbær, mandeldrik, granola og kokos.

  Fars Drengs hofret, Signaturen, består af ristet rugbrød med tomat og avocado samt økologisk ost og ditto spejlæg. Er du ekstra sulten, kan du kaste dig over en Croque Madame på surdejstoast med sennep, ost, skinke og økologisk æg. Og til de slemme tømmermænd kan Fars Dreng diske op med en møgbeskidt Hangover Burger på brioche indeholdende romesco, kål, salsiccia, avocado og økologisk spejlæg.

  Lækkersulten kan stilles med en super fræk hjemmelavet Love Waffle med havtornsirup og bær, et bananbrød fra “Banana” i Jægersborggade med mascarpone og pistacie eller en frisk og sød Eclair med tiramisu, citron, hyldeblomst, pistacie og vanilje. Og selvfølgelig er ingen brunch perfekt uden et bredt udvalg af kaffedrikke, juices, safter og moster, hvorfor Fars Dreng også kan præsentere et sådant.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Fars Dreng?

  Fars Dreng åbner hver dag klokken ni.

  Kan jeg få brunch på Fars Dreng?

  Fars Dreng serverer både brunchplatte og enkelte retter.

  Ligger Fars Dreng også på Amager?

  Ja – Fars Dreng har til huse på Islands Brygge nummer 79.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.