Café Fars Dreng – et hyggeligt åndehul på Amager
Hos Fars Dreng er hovedvægten lagt på madens kvalitet. Her serveres det, som restauratøren selv benævner ”gourmetmad med street cred”.
Samtlige retter hos Fars Dreng er tilberedt med omhu på sæsonens friske økologiske råvarer, smukt anrettet og siden serveret for gæsterne af veloplagt serveringspersonale. Fars Dreng står for høje kvalitetsmæssige standarder, hvad angår såvel tilberedning som råvarernes bæredygtighed.
Derudover har folkene bag Fars Dreng et princip om, at man her skal kunne spise sig mæt – og at madspild er totalt no go. Madens solide kvalitet gør, at der ikke bliver levnet på tallerkenen, og at hver en gæst er mæt og glad.
Fars Dreng åbnede sin første restaurant i Københavns Indre By i 2015. Siden har to andre sluttet sig til flokken, her under den seneste på det hippe Islands Brygge. I 2016 blev Fars Dreng nomineret i kategorien Byens Bedste Brunch og Morgenmad – og i både 2017 og 2018 lykkedes det den populære københavnercafé at rende med begge de prestigefyldte priser.
Brunch i top klasse hos Fars Dreng på Amager
Når du sætter dig til rette for at bestille og indtage en lækker brunch hos Fars Dreng, findes der forskellige muligheder. Du kan enten vælge en traditionel brunchplatte indeholdende økologisk spejlæg og avocado, ost fra Arla Unika samt diverse charcuteri, frugt, avocado, brød og smør.
Du kan også bestille en af de delikate a la carte retter som for eksempel en surdejsbolle med smør og ost eller en smørbagt croissant fra Islands Brygge bageriet Il Buco, en sund chiabudding med hvid chokolade, granola og mango coulis, en portion yoghurt med kompot, granola og bær eller en Acai Bowl med avocado, banan, blåbær, mandeldrik, granola og kokos.
Fars Drengs hofret, Signaturen, består af ristet rugbrød med tomat og avocado samt økologisk ost og ditto spejlæg. Er du ekstra sulten, kan du kaste dig over en Croque Madame på surdejstoast med sennep, ost, skinke og økologisk æg. Og til de slemme tømmermænd kan Fars Dreng diske op med en møgbeskidt Hangover Burger på brioche indeholdende romesco, kål, salsiccia, avocado og økologisk spejlæg.
Lækkersulten kan stilles med en super fræk hjemmelavet Love Waffle med havtornsirup og bær, et bananbrød fra “Banana” i Jægersborggade med mascarpone og pistacie eller en frisk og sød Eclair med tiramisu, citron, hyldeblomst, pistacie og vanilje. Og selvfølgelig er ingen brunch perfekt uden et bredt udvalg af kaffedrikke, juices, safter og moster, hvorfor Fars Dreng også kan præsentere et sådant.