Café Emil i Spinderiet – en hyggelig brunch i Valby

  Annexstræde 3, 2500 Valby Tlf.: 3644 7441

  Spinderiet i Valby er et på én og samme tid hyggeligt og trendy shoppingcenter for hele familien. I Spinderiet finder du alt, hvad du skal bruge til hverdag inden for mode, elektronik, personlig pleje, sport og fritid, hobbyartikler og meget mere.

  Hos Spinderiet i Valby er alting samlet på ét sted. Får du således brug for en pause i din shopping, kan du altid slå dig ned i én af de hyggelige caféer eller på et af de mange spisesteder, som byder på god mad, serviceminded betjening og en afstressende atmosfære.

  Hvis du er på udkig efter en rigtig god brunch til at stille sulten til hverdag eller i weekenden, er Café Emil i Spinderiet et rigtig godt bud. Hos Café Emil kan du slå dig ned inden døre i den rummelige café, hvor der er masser af plads og højt til loftet.

   

   

  I det lune sommerhalvår kan du nyde frokost eller brunch i det fri under åben himmel. Café Emil har nemlig 80 siddepladser på eget udendørs serveringsareal. Der er masser af plads mellem bordene, så du kan sagtens brede dig med hele din familie.

   

  Spis morgenmad, frokost eller brunch på Café Emil

  Café Emil kan tilbyde et stort og alsidigt menukort med lidt for enhver smag. Du kan for eksempel vælge den lækre brunch, som findes i to forskellige varianter.

  En standardbrunch hos Café Emil består af æg med bacon og pølser samt pandekager med sirup, friskskåret frugt og yoghurt med müsli. Til din brunch serveres brød, smør, salami og ost samt en kage til dessert.

  Café Emil er også leveringsdygtig i en såkaldt Maidens Brunch bestående af kyllingepølse, oliven, fetaost, pandekager med sirup, friskskåret frugt og yoghurt med müsli ligeledes serveret med brød, smør og ost. Begge brunchtyper er eksklusive drikkevarer.

   

   

  Du kan bestille kaffe eller forskellige variationer over temaet espresso så som latté macchiato, cortado, caffé latte, cappuccino eller americano eller blot en kop sort kaffe. Du kan også vælge en kop sort te eller grøn te. Og så fører Café Emil et stort udvalg af milk shakes, smoothies, lemonade, juice og sodavand.

  Er du ikke i humør til den helt store brunchanretning, eller rækker appetitten ikke så langt, er der heldigvis alternativer hos Café Emil. Du kan med stor fordel vælge en lækker Maidens Toast med ost og pepperoni – eller bestille fra det omfattende sandwichkort.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Emil?

  Café Emil ligger i Spinderiet – Valbys eget shoppingcenter.

  Hvornår åbner Café Emil?

  Café Emil holder åbent hver dag fra kl. 10.00

  Serverer Café Emil brunch?

  Ja – du kan spise brunch hos Café Emil hver dag ugen rundt.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.