Café Ciré – ren brunchhygge i Valby

  Valby Langgade 58, 2500 Valbby Tlf.: 3630 4567

  Kvarteret omkring Valby Langgade er centrum for størstedelen af caféscenen i Valby. Det er her, du finder de trendy caféer, hvor du kan spise morgenmad, brunch, frokost og aftensmad i på én og samme tid hippe og hyggelige rammer.

  Valby er på få årtier gået fra at være et forholdsvis kedeligt arbejderkvarter til at være et af de mest attraktive områder for unge københavnere. Det er fortrinsvis det yngre publikum, som søger mod Valby.

  Med sin centrale beliggenhed og gode transportmuligheder er bydelen endog særdeles tiltrækkende for familier og yngre personer med arbejdsmæssig tilknytning til storbyen, som ikke ønsker at komme på alt for lang afstand af denne. Og her er by-, café, og nattelivet automatisk fulgt med.

   

  Spis brunch på Café Ciré midt i Valby

  Blandt de mange spændende og inspirerende caféer i dette område finder du Café Ciré. Café Ciré er et spisested, som kan tilbyde alt fra morgenmad og brunch over frokost- og aftenretter til spændende kager og desserter.

   

   

  Hos Café Ciré kan du hver dag mandag til fredag nyde en lækker og velkomponeret brunchtallerken. Denne er sat sammen af klassiske brunchretter så som røræg med purløg, bacon og grillede oksepølser, rôsti, lakserillette og rygeostcreme på ristet brød, græsk yoghurt med syltede skovbær og müsli samt citron- og vaniljemarineret frugtsalat og pandekage med bærkompot. Alt sammen serveres med brød, smør og to forskellige slags ost.

  I weekenden disker Café Ciré op med en formidabel brunchbuffet. Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen brunchtallerken ud fra et udvalg af æg, kødretter, pålæg og charcuterie, ost, morgenmadsprodukter og selvfølgelig lækkert lunt brød med diverse tilbehør.

   

   

  Børn er velkommen til at deltage i brunchløjerne. Du kan bestille en børnebrunch til en lavere pris – dette gælder såvel buffet som brunchplatte.

  Foruden den traditionelle brunch finder du hos Café Ciré et bredt udvalg af retter med æg. Som et alternativ til det helt store brunchudtræk kan du vælge en af de lækre og veltilberedte omeletter. Café Ciré er verdensmester i omeletter, som fås med fyld af kylling, sprødstegt bacon og cheddarost, skinke og cheddarost eller årstidens grøntsager og cheddarost.

  Samtlige omeletter serveres med salat og brød. Og er du en ægte aficionado bør du ikke snyde dig selv for en Croque Madame med skinke, emmentaler og to spejlæg serveret på gratineret brød og serveret med frisk salat.

  Kort sagt – du finder med sikkerhed noget til at stille sulten hos Café Ciré i Valby.

  FAQ BOKS

  Hvilken type brunch serverer Café Ciré?

  Café Ciré serverer både brunchbuffet og brunchtallerken.

  Hvor ligger Café Ciré?

  Café Ciré ligger på Valby Langgade 58.

  Kan jeg tage mine børn med på Café Ciré?

  Ja – børn er velkommen hos Café Ciré, som også serverer børnebrunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.