Café Cantinos – brunch i København NV

  Tagensvej 240, 2400 København NV Tlf.: 3582 8333

  Københavns nordvestkvarter, som ligger i forlængelse af Nørrebro, er et af de områder, som har gennemgået den mest markante forvandling gennem de seneste ti år. Kvarteret, som i daglig tale kaldes for Nordvest, eller blot NV, er på kort tid gået fra at være et nabolag, hvor ingen københavnere ville sætte deres ben til at være et endog særdeles attraktivt område for unge familier såvel som iværksættere.

  Dette har sat sit tydelige præg på miljøet i NV. Hvor der før udelukkende var brune værtshuse, skyder de spændende og innovative caféer, restauranter og kaffebarer op som paddehatte. Og det er intet problem at finde en god brunch i København NV den dag i dag.

   

  Brunch hos Café Cantinos – hyggeligt og ekstraordinært

  På hjørnet af Tagensvej og Tuborgvej i det københavnske nordvestkvarter finder du et af de nyere skud på stammen, hvad angår morgenmads-, brunch- og frokostscenen.

  Café Cantinos er en spændende café og restaurant af nyere dato, hvor hovedvægten er lagt på madens solide kvalitet og det høje serviceniveau. Hos Café Cantinos lægger personalet sig altid ekstra i selen for at give dig en rigtig god oplevelse.

   

   

  Uanset hvad tid på dagen du ankommer, vil du hos Café Cantinos kunne få serveret et måltid tilberedt på de bedste råvarer og af højeste standard. Café Cantinos er leveringsdygtig i såvel brunch og frokost som diverse aftenretter.

  På kortet finder du derfor diverse danske specialiteter – for eksempel stjerneskud, hakkebøf med bløde løg, pariserbøf, skinke schnitzel og plankebøf – samt en spændende brunchanretning for de der er tidligt på færde. Dukker du således op omkring åbningstid, vil du blive tilbudt en lækker traditionel brunchanretning.

  Denne består af røræg med sprødstegt bacon, stegte pølser, oliven tapenade, hjemmelavet tunmousse, skyr med granola, årstidens frugtsalat, pandekager med sirup, to slags ost og en varm tomatret med friske urter.

  Brunch hos Café Cantinos serveres med brød og smør. Og så kan du sætte prikken over i’et med en kop friskbrygget kaffe eller espressodrik. Du kan nyde den lækre brunch frem til kl. 14.00.

  Er du i humør til en enkel og mere frokostagtig ret, kan den velsmagende fritatta – en æggekage med stegte kartofler, tomater og rosmarin toppet med rygeost – anbefales.

   

   

  Du kan også vælge at gå ombord i et stort udvalg af spændende smørrebrød tilberedt og anrettet helt efter forskrifterne. Her finder du blandt andet stegt fiskefilet med salat, remoulade og citron, stegt skive af oksemørbrad med trøffelpasta og urter samt klassisk hønsesalat med sprødstegt bacon.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Cantinos?

  Café Cantinos åbner kl. 11.00 i hverdagene og kl. 12.00 i weekenden.

  Hvor kan jeg få den bedste brunch i NV?

  Café Cantinos er leveringsdygtig i lækker brunch hele ugen rundt.

  Hvor ligger Café Cantinos?

  Café Cantinos ligger på Tagensvej 204 på hjørnet af Tagensvej og Tuborgvej.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her