Café Atelier September – brunch og morgenmad i et kunstnerisk miljø

  Gothersgade 30, 1123 København K Tlf.: 26 29 57 53

  Københavns Indre By er kendt for sine mange lækre caféer, restauranter og øvrige etablissementer med mad og drikke for enhver smag. Ligeledes er bymidten berømt for sit varierede udbud af spisesteder og de mange forskellige muligheder for at finde et måltid, der passer perfekt til såvel smag som pengepung.

  Derfor finder du såvel traditionelle spiserier indrettet på klassisk vis og med servering af de mest almindelige former for morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Men du kan også dykke ned i de mere ukonventionelle alternativer og her finde spændende caféer og restauranter med anderledes serveringer og et mere inspirerende decor.

   

  Morgenmad og brunch hos Café Atelier September i Indre By

  Café Atelier September er en af de mere specielle caféer i København K. Selve spisestedet er beliggende i et tidligere kunstgalleri. Café Atelier September er således stedet for dig, som sætter pris på såvel et lækkert morgenmåltid som moderne kunst.

   

   

  Når du spiser brunch eller morgenmad hos Café Atelier September, sker det således i lokaler, som bærer præg af caféens fortid som galleri og atelier. Du vil kunne nyde den helt særlige kreative atmosfære og få en fornemmelse for den arbejdende kunstners hverdag.

  Selve lokalet er smukt og smagfuldt indrettet og på samme tid både hyggeligt og rustikt. Du vil med det samme føle dig velkommen i Café Atelier September, hvor der hersker en afslappet stemning, og hvor personalet gør sit ypperste for at hygge om dig og få dig til at føle dig hjemme.

  Hos Café Atelier September serveres udelukkende vegetarisk baserede retter. Dette gælder også for de velsmagende morgenmads- og brunchretter, som hver dag tilberedes i det lille åbne køkken bag caféens disk, og som serveres for de morgenfriske hver dag. På morgenkortet hos Café Atelier September finder du således diverse anretninger uden kød.

  Du kan bestille pandekager med blåbær og fløde, havregrød med blåbær, yoghurt med zucchinikompot og granola, grapefrugt med granola og blåbær, blødkogt æg serveret med rugbrød, brød med lækker comté ost, surdejsbrød med smør eller en lille morgen complet bestående af brød, comté og et blødkogt æg.

   

   

  Du kan også vælge den utroligt lækre avocadomad, som er Café Atelier Septembers specialitet. Og din morgenmad eller brunch bliver helt perfekt, hvis du supplerer med en kop kaffe, cortado, americano eller caffe latte, hvor du kan vælge mellem almindelig mælk eller havremælk.

  Café Atelier September tilbyder også et stort udvalg af alternative drikkevarer så som friskpresset grapefrugtjuice og is-matcha – ideelt til de varme sommerdage.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Atelier September?

  Café Atelier September åbner klokken halv otte i hverdagene og klokken ni i weekenden.

  Hvor ligger Café Atelier September?

  Café Atelier September har til huse i Gothersgade 30.

  Serverer Café Atelier September morgenmad eller brunch?

  Ja – Café Atelier September har vegetariske morgenmadsretter på kortet hele dagen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.