Café Asta – en brunchperle midt i Valby

  Valby Langgade 62, 2500 Valby Tlf.: 3645 4400

  Valby er en af de københavnske bydele, som har gennemgået den største forandring i løbet af de seneste årtier. Der hersker bred enighed om, at Valby er et af de mest eftertragtede kvarterer i hovedstaden – og dette har i den grad smittet af på boligpriserne.

  Samtidig er restaurantscenen fulgt rigtig godt med. Valby er den dag i dag et sandt mekka for spændende caféer, fancy kaffebarer og hyggelige restauranter, som står klar til at servicere gæster fra hele byen. Du skal ikke lede længe for at finde et spisested, som kan tilbyde netop den type bespisning, du ønsker.

  Uanset om du er på jagt efter et tidligt måltid, for eksempel en morgenmadsanretning eller en brunch, eller om den står på frokost eller aftensmad, kan du finde, hvad du søger centralt i Valby. Et af de mest populære udflugtsmål for det brunchhungrende folk, finder du i det lokale hotel, nemlig Hotel Fy & Bi. Her kan du tage plads i hotellens restaurant Café Asta, som er opkaldt efter Danmarks store stumfilmsstjerne Asta Nielsen.

   

  Brunch hos Café Asta

  Hotel Fy & Bi har til huse på Valby Langgade som nabo til det hæderkronede danske filmselskab Nordisk Film. Her kan du leje et værelse og overnatte i pittoreske omgivelser, mens du mærker filmhistoriens vingesus.

  Du kan også tage plads i Café Asta og nyde et lækkert, veltilberedt måltid – også selv om du ikke bor på hotellet. Café Asta holder nemlig åbent for både overnattende og udefra kommende gæster.

  Den lille restaurant emmer af afslappet atmosfære og hygge. Her kan du blive hængende og nyde stemningen, så længe du ønsker. Og om sommeren kan du nyde livet i den utroligt kønne gårdhave, hvor Café Asta har udendørs serveringsareal.

   

   

  Café Asta serverer brunchtallerken fra klokken ti. Denne består af yoghurt med sukkersyltede rabarber, croissant med ost, hjemmelavet pandekage med honning, marmeladespejlæg, brunchpølse, sprød pancetta toppet med purløg, friskskåret frugt og fransk salami med grillet artiskok serveret med rugbrød, ristet franskbrød og smør.

  Er du ikke i humør til en fuld brunchtallerken, kan du vælge at bestille en af de mindre retter i stedet. Her kan du vælge imellem en let morgenmadsplatte, som indeholder en bolle og en skive ristet franskbrød serveret med marmelade, smør og skiveost med vindruer til dessert. Eller du kan bestille et spejlæg stegt efter eget ønske – komplet med pølser og bacon og toppet med purløg.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Asta?

  Café Asta åbner for gæster til morgenmad og brunch klokken ti hver dag ugen rundt.

  Hvor kan jeg finde en god brunch i Valby?

  Hos Café Asta, som er Hotel Fy & Bis restaurant, serveres brunch hver dag.

  Hvor ligger Café Asta?

  Café Asta har til huse i Hotel Fy & Bi på Valby Langgade 62.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.