Café Alma – den hyggeligste brunch på Amager

  Isafjordsgade 5-7, 2300 København S Tlf.: 3254 3204

  Det amagerkanske kvarter Islands Brygge er inden for de seneste årtier gået hen og blevet et af de mest trendy områder i byen.

  Før i tiden skete der ikke meget på Islands Brygge, og det var i hvert fald ikke et sted, man hverken boede eller opholdt sig, hvis man tilhørte den bedre del af det københavnske borgerskab. Dette har dog ændret sig drastisk, idet området inden for de seneste tredive år er blevet løbende fornyet og bebygget med nye, spændende ejendomme.

  Kulturlivet på Islands Brygge oplevede i samme periode et boom, da mange kunstnere valgte at leje sig ind i billige gallerier i gaderne på Bryggen. Og så har et voksende publikum fået øjnene op for den flotte udsigt over havnefronten og Kalvebod Brygge

  Den attraktive beliggenhed tiltrækker ikke alene nye beboere. Også restaurationsscenen buldrer frem på Islands Brygge. Det populære område lægger lokaler til mange spændende spisesteder og kaffebarer, som servicerer de omkringliggende virksomheder samt de mange besøgende. Og du skal ikke gå langt for at finde en lækker café, som serverer brunch på Islands Brygge.

   

   

  Brunch med sjæl på Café Alma

  Blandt disse finder du Café Alma, som igennem flere år har serveret, hvad der godt kunne vise sig at være den bedste brunch på Islands Brygge. Alma betyder sjæl på latin – og netop Café Alma på Islands Brygge emmer af sjæl. Stemningen er afslappet, og serveringspersonalet altid veloplagt og smilende.

  Samtidig kan du roligt regne med, at din brunch holder en fantastisk kvalitet, når du lade Café Alma om at tilberede og servere den. Brunch hos Café Alma findes i tre udgaver, nemlig The Good, The Bad og The Ugly.

   

   

  The Good er en let anretning bestående af økologiske røræg, vegetarisk pølse, rødbede cocotte, avocado med chili og citron, en skål frisk frugt, yoghurt med müsli og honning samt brød med smør, ost og marmelade.

  The Bad består af økologisk røræg, bacon, chorizopølse, avocado med chili og citron, yoghurt med müsli og honning samt frisk frugt og brød serveret med smør, ost og marmelade.

  The Ugly er den tungeste Café Alma-brunch og indeholder økologisk røræg med bacon, chorizopølse og brasede kartofler. Hertil brød med smør, marmelade og tre slags pålæg samt en belgisk vaffel.

  Foruden de tre forskellige brunchplatter kan du vælge imellem flere forskellige mindre anretninger så som avocadomad med hjemmelavet basilikumsmayonnaise, citron, chili og et spejlæg, økologisk røræg med laks, dild og forårsløg på surdejsbrød eller en Croque Madame med emmentaler, ålerøget skinke og spejlæg.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Alma?

  Café Alma åbner hver dag klokken ti.

  Hvilken slags morgenmad kan jeg få hos Café Alma?

  Café Alma serverer både morgenmad og brunch hver dag.

  Hvor ligger Café Alma?

  Café Alma ligger i kælderen på Isafjordsgade 4 på Islands Brygge.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder