Café 22 – brunch ved Søerne på Nørrebro

  Sortedam Dossering 21, 2200 København N Tlf.: 35 37 38 27

  Dosseringerne ved de københavnske søer, som adskiller Indre By fra Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg, er hjemsted for en perlerække af lækre caféer og ditto restauranter. Beliggenheden er da også helt i top, da man vil kunne nyde udsigten over søerne og de flotte bygninger på Indre By-siden, mens man indtager sin morgenmad, brunch, frokost eller middag.

  Du går aldrig helt galt i byen, når du vælger Sortedam Dossering eller Peblinge Dossering som udflugtsmål, når du er på jagt efter en lækker brunch. Det er nemlig her, du finder nogle af byens bedste bud på en morgenmads- eller brunchanretning i højeste kvalitet. Og så fejler omgivelserne heller ikke det mindste!

   

   

  Café 22 – en udsøgt brunch på Nørrebro

  Uanset om det er den lille eller den store sult, som skal stilles, kan du findem hvad du søger hos Café 22.

  Café 22 er en utroligt smagfuldt indrettet café med måske Nørrebros bedste udsigt. Den formidable beliggenhed bidrager i høj grad til den samlede oplevelse. Og det samme gør det varierede menukort, som er spækket med lækre brunchretter i god kvalitet.

  Hos Café 22 har du op til flere valgmuligheder, når du er tidligt på færde til morgenmad eller brunch. Den Lette Brunch hos Café 22 er en brunchplatte bestående af soyabaseret blåbæryoghurt toppet med granola, en grapefrugt med kanelsukker, hjemmelavet falafel med avocadodip, en solmoden avocado med ristet sesam, hjemmelavet hummus med rugkiks, røræg, ost og rugbrød og en amerikansk pandekage med sirup og bær til dessert.

   

   

  Er du mere end almindeligt sulten, kan du med fordel gå efter Den Tunge Brunch. Her får du grillet chorizo, stegte cocktailpølser, serranoskinke, røræg med sprød bacon og pommes frites samt skåret frugt, soyabaseret blåbæryoghurt med granola og amerikansk pandekage m. sirup og bær.

  Foretrækker du selv at sammensætte dit morgenmåltid, kan du vælge imellem forskellige andre retter så som serranoomelet med serranoskinke og cheddarost, en grøntsagsomelet indeholdende et mix af grøntsager og urter eller røræg med bacon, sprød salat, agurk, cherrytomater og 2 slags brød med smør.

  En Morgenkomplet hos Café 22 egner sig perfekt til dig, som skal have stillet den lille sult i hverdagen, og består af ristet rugbrød med smør, røræg, skiveost, jordbærmarmelade og soyabaseret blåbæryoghurt med granola. Til den søde tand kan du vælge to lækre lune minicroissanter eller måske tre pandekager med nødder, chokoladesauce og bær.

  Uanset hvad får du stillet din sult hos Café 22 – god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café 22?

  Café 22 ligger på Sortedam Dossering 21 med udsigt over Sortedam Sø.

  Hvornår åbner Café 22?

  Café 22 slår onsdag til fredag dørene op klokken 11:30 og i weekenden klokken 09:30.

  Serveres der brunch eller morgenmad hos Café 22?

  Ja til begge – Café 22 serverer både brunchplatter og morgenkomplet.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her