Byens sundeste brunch hos Natur Tørst på Amager

  Amagerbrogade 138, 2300 København S Tlf.: 61 28 73 29

  Natur Tørst er Danmarks første super food café. De dygtige folk bag Natur Tørst har nøje udvalgt de stærkeste super foods som base for de veltilberedte retter.

  Visionen bag Natur Tørst er at give næring til både krop og sjæl og styrke det velvære som kommer af at indtage sund og afbalanceret kost. Samtlige råvarer, som anvendes i forbindelse med tilberedning af Natur Tørsts måltider, er selvfølgelig 100% økologiske.

  Det betyder, at de næringsstoffer som er indeholdt i frugt, grønt og bælgfrugter, er bevaret intakt gennem den bæredygtige dyrkning. Du får med super foods de essentielle byggesten, som kan lægge fundamentet for et sundt helbred. Super foods styrker og underbygger dit immunforsvar og giver næring til kroppens celler gennem et højt indhold af mineraler og vitaminer, her under de antioxidanter som hjælper kroppen med at modstå stress fra omgivelserne.

   

   

  Hos Natur Tørst er du altid garanteret et måltid, hvor næringsindholdet er i top. Og du vil med sikkerhed nyde de delikate smagsoplevelser i fulde drag, når du ved, at maden samtidig er sund.

   

  Brunch hos Natur Tørst

  Hos Natur Tørst er brunchen selvfølgelig ikke undtaget fra det sunde regime. En Natur Platte består således af avocado på ristet rugbrød med hummus af søde kartofler samt blødkogte økologiske æg og en super food bowl med kylling, eksotisk frugt, græsk yoghurt med granola, nødder og friske bær.

  Er du veganer, kan du stille sulten i en vegansk udgave af brunchplatten. Denne indeholder avocado på ristet rugbrød med hummus af søde kartofler og toppet af syltede rødløg samt en super food bowl med tofu, eksotisk frugt og chiagrød med kokosflager og friske bær. Begge platter fås uden super food bowl.

   

   

  Hvis du ønsker en ekstra sund brunch, kan du vælge mellem forskellige lækre og velsmagende bowls sammensat af de mest populære og næringsrige super foods. Her finder du blandt andre en Kylling Bowl med kyllingebryst, quinoa, spinat, edamamebønner, broccoli, gulerod, avocado, græskarkerner og lime toppet med sesamfrø, chilimayo og hoisinsauce. Du kan også vælge en Goma Bowl med feldsalat, quinoa, æg, edamame, agurk, cherrytomat, avocado, cashewnødder, chia, chilimayo og gomadressing.

  Er du vegetar, kan du vælge mellem en Halloumi Bowl med feldsalat, quinoa, edamame, agurk, syltede rødløg, gulerod, avocado, halloumi, granatæble, sesamfrø, chilimayo og hummus af søde kartofler, eller en Veggiebowl med quinoa, soya-sesam marineret tofu, feldsalat, edamamebønner, syltede rødløg, avocado, cherrytomater og græskarkerner toppet med sesamfrø og lime, chilimayo og hoisinsauce. Sidst nævnte kan også laves i en vegansk udgave.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Natur Tørst på Amager?

  Natur Tørst åbner hver dag ugen rundt klokken ti.

  Hvor kan jeg spise vegansk eller vegetarisk brunch på Amager?

  Hos Natur Tørst finder du måske byens sundeste brunch, som selvfølgelig kan laves i både vegetarisk og vegansk udgave.

  Hvor ligger Natur Tørst?

  Natur Tørst ligger på Amager – nærmere betegnet Amagerbrogade 138.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her