Brunchbuffet hos Dalle Valle på Vesterbro

  Fisketorvet - Kalvebod Brygge 59, 1560 København V Tlf.: 3391 9370

  Den indre del af den trendy bydel Vesterbro hænger tæt sammen med Københavns Indre By. Det er her, du finder Hovedbanegården, Tivoli og Axeltorv, som lægger plads til en lang række af byens mest populære caféer, restauranter og udskænkningssteder.

  Axeltorv er placeret mellem Hovedbanegården og Vesterport Station og har således en særdeles central beliggenhed omgivet af trafikknudepunkter og hoteller. Der er derfor ofte god gang i den på Axeltorv både morgen, middag og aften. I de tidlige timer åbner caféerne på Axeltorv for morgenmad og brunch.

  Du vil altid kunne få et godt måltid mad på et af disse spisesteder, som generelt holder en rigtig god kvalitet. Og skal din brunch tilmed være billig, kan du med stor fordel vælge at indtage den hos Dalle Valle.

   

   

  Billig og lækker brunch hos Dalle Valle

  Dalle Valle er en af de cafékæder, som har hovedvægten lagt på kvalitetsmåltider til priser, som er til at betale. Derfor vil du altid kunne spise hos Dalle Valle uden, at det behøver at koste dig spidsen af en jetjager.

  Dalle Valle byder på både buffet og á la carte retter i den prisvenlige afdeling. Du kan være helt sikker på, at standarden er høj, selv om priserne er lave. Og derfor er Dalle Valle særdeles populær blandt såvel københavnerne som besøgende udefra.

  Når du besøger Dalle Valle til brunch vil du, uanset om det er hverdag, lørdag eller søndag, kunne gå ombord i en af byens mest veludrustede brunchbuffet’er. Den legendariske brunchbuffet hos Dalle Valle indeholder alt, hvad hjertet kan begære af lækre brunchklassikere og skiftes selvfølgelig jævnligt, så du kan være sikker på, at samtlige retter i din brunch er 100% friskt fremstillede.

   

   

  I buffet’en finder du alle de klassiske lune brunchretter som for eksempel røræg med purløg, pølser, bacon, kyllingevinger og nuggets, pommes frites og kartoffelsalat med creme fraiche, amerikanske pandekager med sirup, sukker eller honning, yoghurt med hjemmelavet coulis og øvrigt tilbehør som brød, smør og ost.

  Du kan vælge at supplere din brunch med forskellige salater, for eksempel en lækker couscous salat eller en blandet salat fra salatbaren. Er du i det sunde hjørne, kan du ydermere vælge friskskåret frugt som tilbehør. Og skal det være lidt syndigt, kan du tage en portion Mac ‘n Cheese eller en klassisk fiskefilet med remoulade.

  Du kan også finde lækre kager og smørbagte croissanter samt chokolademousse, som nemt kan tjene som en lækker dessert. Velkommen hos Dalle Valle!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Dalle Valle?

  Dalle Valle på Axeltorv åbner kl. 10.00 alle ugens dage.

  Hvor ligger Dalle Valle?

  Dalle Valle på Vesterbro er placeret centralt på Axeltorv tæt ved Hovedbanegården.

  Kan jeg spise brunch hos Dalle Valle på Axeltorv?

  Ja – Dalle Valle tilbyder en lækker og billig brunchbuffet hver dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her