Brunch på Vesterbro? Prøv Café Høegs

  Enghavevej 20A, 1674 København V Tlf.: 3331 3489

  Området omkring Enghave Plads har igennem mange år været blandt de mere trendy i byen. Den ægte vesterbrocharme skinner tydeligt igennem her i området, hvor både Vega, Enghave Parken og de mange caféer gør deres for at skabe liv i området.

   

  Café Høegs – delikat brunch i hjertet af Vesterbro

  Café Høegs er en stilfuldt indrettet café, som gennem sit hippe decor opnår det genuine vesterbroudtryk. Her er klinker på væggene, børstet stål i bardisken og de helt rigtige underspillede designermøbler i selve lokalet. Dette er lyst og rummeligt og indbyder til timevis af hygge over en kop kvalitetskaffe, en øl – eller en brunch i de tidlige formiddagstimer.

  Café Høegs’ morgenkort er af den type, hvor du selv sammensætter dit måltid ud fra tre, fem eller syv elementer. På kortet finder du såvel kødretter som veganske retter. Og samtlige elementer er markeret, så du nemt kan se, om de indeholder allergener så som gluten eller laktose.

   

   

  Du kan vælge imellem et væld af lækre og inspirerende valgmuligheder. Det kan være endog særdeles vanskeligt at begrænse sig, når man vil sammensætte en brunch hos Café Høegs. Du kan gå på opdagelse i et hav af bagværk, mejeriprodukter, charcuteri og pålæg, fisk, kolde og varme retter samt selvfølgelig de søde sager.

  I bageriafdelingen kan du vælge imellem en traditionel brødkurv eller gluten- og laktosefri boller. Mejeriet byder på klassikere så som yoghurt – her i en sojabaseret version – med friske bær og granola samt Primeo ost fra Nørup mejeri serveret med hjemmelavet stikkelsbærkompot.

  Den kolde afdeling byder på hjemmelavet koldskål med vaniljekiks og friske bær, chiagrød med ristede kokosflager, rabarber og mandler, havregrød med æblemost, ristede kokosflager, jordbær og friske bær, en lækker frugtbowl med myntesirup, en halv avocado med ravigotte sauce og et friskt ingefær shot til at kickstarte din dag.

   

   

  Café Høegs disker op med et varmt bord bestående af økologisk røræg med purløg, økologisk blødkogt æg samt økologisk spejlæg med karse. Du kan også vælge falafel med kartofler, quinoa og trøffelaioli eller kartoffelrösti med chili creme.

  Din varme ret kan suppleres med kylling serveret med trøffelaioli, krydrede pølser – eventuelt veganske – med chili og ketchup, sprødstegt bacon, varmrøget laks med urtecreme, asier og rugbrødscroutons eller en tunsalat med ristet kapers, quinoa og rødløg.

  Til den søde tand kan du vælge en croissant med nougat og chokolade, en kardemommesnurre eller en portion amerikanske pandekager med nutella og friske bær. Uanset hvad du vælger, bliver den søde tand med sikkerhed tilfreds.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Høegs?

  Café Høegs åbner klokken 09:00 i weekenden og klokken 09:30 i hverdagene.

  Hvor ligger Café Høegs?

  Café Høegs ligger på Enghavevej 20 – tæt på VEGA og Enghave Plads.

  Kan jeg spise brunch hos Café Høegs?

  Ja – Café Høegs serverer vælg selv brunch alle ugens dage.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder