Brunch og morgenmad med stil hos Sokkelund Café og Brasserie på Frederiksberg

  Smallegade 36, 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 10 64 00

  Er du på udkig efter et klassisk franskinspireret spisested, hvor du kan nyde din brunch eller morgenmad i smukke og stemningsfulde omgivelser? Så er Sokkelund Café og Brasserie i Smallegade på Frederiksberg det rette sted for dig.

  Sokkelund Café og Brasserie har igennem mange år været det foretrukne etablissement for beboere på og i omegnen af Frederiksberg, når aftenmenuen skal være lidt extravagant. Hos Sokkelund Café og Brasserie kan du nemlig være helt sikker på altid at få serveret de lækreste og mest veltilberedte retter af veloplagte tjenere – selvfølgelig smukt anrettet på stilfuldt porcelæn.

   

  Samtidig er Sokkelund Café og Brasserie et spisested med højt til loftet og en afslappet atmosfære. Her er plads til både fødselsdagsselskabet og fyraftenshyggen.

  Der er dog ikke tale om en decideret familierestaurant, idet du på Sokkelund Café og Brasserie hverken finder børnemenu, højstole eller puslefaciliteter. Og du bør være opmærksom på, at Sokkelund Café og Brasserie har en politik angående støjende eller på anden måde generende adfærd i restauranten.

   

  Luksusbrunch og lækker morgenmad

  Hver dag slår Sokkelund Café og Brasserie dørene op for de sultne brunch- og morgenmadsgæster allerede klokken otte – i weekenden dog først klokken ni. Du kan her vælge og vrage blandt et kæmpe udvalg af spændende retter, som rangerer fra havregrød i form af overnight oats – havregryn som har stået i blød natten over – til en fuld brunchmenu indeholdende både mad og drikke.

  Denne brunchanretning fås også i en vegetarisk version uden pølser, bacon, skinke og andet kød. Du kan således sagtens indtage brunch hos Sokkelund Café og Brasserie, selvom du ikke spiser kød eller inviterer en ledsager, som er vegetar.

   

  Sokkelund Café og Brasserie er desuden leveringsdygtig i et væld af forskellige stand alone morgenretter, hvoraf især de franske kendinge Croque Madame og Croque Monsieur kan fremhæves.

  Du kan også med stor fordel bestille en traditionel fransk omelet med enten skinke og ost eller svampe og spinat. Og endelig kan du vælge en klassisk Eggs Benedict eller den lidt mindre kendte vegetariske Eggs Florentine, hvor skinken er erstattet af svampe Duxelle.

  Alle de kendte brunchretter som for eksempel spejlæg, røræg, pølser, bacon, pandekager og french toast kan bestilles separat. Så har du ikke appetit til det helt store brunchudtræk, kan du selv sammensætte din brunch eller morgenmad.

  Kort sagt er Sokkelund Café og Brasserie et lækkert sted at stille sulten, og det gælder uanset om den er stor eller lille – og om den er vegetarisk eller ej.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Sokkelund Café og Brasserie?

  Sokkelund Café og Brasserie åbner klokken otte i hverdagene og klokken ni lørdag og søndag.

  Hvor ligger Sokkelund Café og Brasserie på Frederiksberg?

  Sokkelund Café og Brasserie har til huse i Smallegade 36 centralt på Frederiksberg.

  Kan jeg spise brunch på Sokkelund Café og Brasserie?

  Ja – Sokkelund Café og Brasserie serverer lækker brunch og morgenmad hver dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder