Find det bedste sted til brunch i København NV

  København NV – eller Nordvest som bydelen kaldes i daglig tale – er et af de områder i hovedstaden, som har udviklet sig allermest i løbet af dette årtusind. Og det har i den grad smittet af på udvalget af muligheder for brunch eller morgenmad.

  København NV var i mange år kendetegnet ved en stor mangel på lækre spisesteder, caféer og i det hele taget etablissementer, som adskilte sig fra brune værtshuse og bæverdinger. Men inden for de seneste femten til tyve år er der sket en ganske markant ændring på denne front. Og den dag i dag er Nordvest udråbt til et af de fremmeste first mover kvarterer i København.

  Dette betyder, at klientellet har ændret sig en hel del. Især de yngre familier har set deres snit til at erhverve sig en billig bolig i dette ”up and coming neighborhood,” hvor huspriserne trods en ganske væsentlig stigning stadig er til at overkomme.

  Samtidig er trendy caféer og hippe spiserier skudt op som paddehatte i takt med, at flere og flere iværksættere har fundet vej til NV. Og derfor vil du sagtens kunne finde dig en gedigen brunch, hvis du befinder dig i kvarteret.

   

  Café Sirius – en lækker brunch i hyggelige omgivelser

  Blandt de mest kendte caféer og restauranter i København NV finder du Café Sirius. Café Sirius har gennem de seneste mere end ti år serviceret glade og tilfredse gæster fra Nordvest og nærmeste omegn.

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Cafe Sirius (@cafesirius)


  Café Sirius er især kendt for sine flotte, lyse lokaler med højt til loftet og masser af plads mellem bordene. Sammen med det omfangsrige udendørs serveringsareal gør disse lokaler Café Sirius til et populært valg blandt børnefamilier og mødregrupper, som ønsker at indtage en brunch i rummelige omgivelser.

   

  Café Cantinos – en lækker brunch for de morgenfriske

  Blandt de nyligt åbnede restauranter i København NV finder du Café Cantinos. Hos Café Cantinos kan du spise såvel morgenmad og brunch som frokost, snacks eller et traditionelt dansk aftensmåltid.

  Café Cantinos er leveringsdygtig i en klassisk brunch med alle de kendte brunchelementer som for eksempel bacon, pølser, røræg og pandekager med sirup. En brunch hos Café Cantinos serveres med brød og smør.

   

   

  Har du appetit til en ret med lidt mere gods i, kan du med fordel prøve restaurantens berømte fritatta, som er en æggekage med tomater og rosmarin samt stegte kartofler toppet med rygeost. Og er du i frokosthumør, byder Café Cantinos på et stort udvalg af spændende smørrebrød.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Sirius i Nordvest?

  Café Sirius åbner hver dag klokken ti.

  Hvor kan jeg spise brunch i København NV?

  København NV er et område i konstant udvikling, og du vil med sikkerhed kunne finde en god morgenmad eller brunch tæt på dig.

  Hvor ligger Café Ramz?

  Café Ramz ligger på Frederikssundsvej.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her