Brunch på Nørrebro – masser af spændende muligheder

  Nørrebro er, og har igennem de seneste tre årtier været, blandt de meste hippe kvarterer i København. Området har i denne periode gennemgået en sand forvandling fra gammelt arbejderkvarter til en multikulturel og alsidig bydel, hvor alle kan føle sig velkomne.

  På Nørrebro finder du nogle af Københavns mest populære spisesteder – lige fra nyere restauranter til hyggelige caféer med stor personlighed og helt unikke udtryk. Uanset om du befinder dig nær Søerne, på selve Nørrebrogade, på ydre Nørrebro eller i det hippe område omkring Sankt Hans Torv, kan du finde, hvad du søger, når du er på jagt efter såvel brunch og morgenmad som frokost eller et aftensmåltid.

  I det følgende kan du læse mere om, hvor man går hen, når man ønsker at spise brunch på Nørrebro.

   

  Brunch hos The Laundromat Café – en solid start på dagen

  The Laundromat Café har igennem mange år været børnefamiliernes foretrukne samlingspunkt. Lige som mødregrupper og barslende veninder ynder at frekventere den hyggelige café. Derfor vil du ofte se både barnevogne, klapvogne og ammepuder som en fast del af inventaret i caféens åbne timer.

  Hos The Laundromat Café er alle nemlig velkomne – små såvel som store. Alt hvad der vedrører børn og babyer er helt acceptabelt hos The Laundromat Café. Og der er gjort plads til, at de mindste kan udfolde sig, mens de voksne slapper af med en kop kaffe og en bid brød – eller med The Laundromat Cafés lækre brunch.

   

   

  Hos The Laundromat Café finder du brunch til såvel kødædere som vegetarer – og du kan udvide din brunch med tilvalg, så den kommer til at matche din appetit.

  Brunch hos The Laundromat Café fås i versioner, som er tilpasset både små og store maver. Således findes den berømte Dirty Brunch fra The Laundromat Café i en børneudgave. Der ud over kan du selvfølgelig vælge en vegetarisk brunch helt uden kød.

   

  Café Sidecar – spændende brunch i udkanten af Nørrebro

  Café Sidecar er en ikke helt traditionel café, hvad angår brunch og morgenmad – eller resten af menukortet for den sags skyld.

  Vi har her at gøre med et spisested, som skiller sig ud fra mængden uden dog at være så outreret, at gæsterne udebliver. Tvært imod flokkes områdets unge, hippe publikum om den trendy café, som i dagtimerne serverer lækker morgenmad og brunch, og om aftenen lægger lokaler til et asiatisk street food koncept ved navn Maobao.

   

   

  Hvis du er i markedet efter en veltilberedt brunch, hvor der er kælet for alle detaljer, og hvor du kan kombinere buffet med bordserveringer, er Café Sidecar det rette sted for dig. Du kan spise dig mæt og glad i spændende traditionelle brunchretter med et twist. Og som vegetar eller veganer vil du stadig kunne nyde den vidt berømte Café Sidecar brunch eller morgenmad.

   

  Brunch i Jægersborggade hos The Sixteen Twelve

  Befinder du dig i en af Nørrebros mest hippe og trendy gader, nemlig Jægersborggade, er det nemt at finde et godt spisested. Netop denne gade formelig vrimler med smarte caféer og fancy restauranter hvortil områdets trendy klientel strømmer både i hverdagen og i weekenden.

  I Jægersborggade finder du The Sixteen Twelve – en café som er kendt for sin ekstraordinære og ukonventionelle brunch. En brunch hos The Sixteen Twelve består af retter, du selv kan kombinere på kryds og tværs for at skabe lige netop det måltid, der matcher dine præferencer.

   

   

  The Sixteen Twelve er leveringsdygtig i såvel Eggs Benedict som grød i forskellige afskygninger. Prøv for eksempel den lækre og cremede Bircher müsli, som har trukket i kakao natten over, og som serveres med bærkompot, frisk frugt, saltede mandler og kokosflager.

   

  Café Vivaldi på Nørrebro – en billig og solid brunch for børn og voksne

  Hvis du leder efter en café, hvor du kan medbringe hele din familie til brunch, er Café Vivaldi et rigtig godt bud.

  Café Vivaldi har afdelinger over hele landet, hvoraf en pæn del er placeret i hovedstaden. Du finder således også en afdeling af Café Vivaldi på Nørrebro, hvor det solide restaurantkoncept har fundet sig til rette i store, rummelige lokaler.

  Hos Café Vivaldi er der plads til alle – børn såvel som voksne. Og den spændende brunchplatte som serveres hos Café Vivaldi på Nørrebro, er ligeledes tilpasset både store og små maver.

   

   

  Du kan derfor trygt tage dine børn med på Café Vivaldi og forvente såvel smilende, veloplagt betjening som lækker brunch, der kan gøre jer alle glade. Og alt dette til en ganske overkommelig pris.

   

  Byg din egen brunchplatte hos Wulff & Konstali

  Blandt de mere succesfulde cafékoncepter i København finder du Wulff & Konstali, som inden for de seneste år er buldret frem med nyåbnede caféer fordelt over hele byen. Du finder således den lokale nørrebroafdeling af Wulff & Konstali midt i brunchens højborg, nemlig på Sankt Hans Torv.

  Wulff & Konstali serverer brunch ud fra vælg selv-princippet. Her får du udleveret en spiseseddel med forskellige valgmuligheder, ud fra hvilke du kan sammensætte et måltid, der matcher din smag og dine præferencer. Her kan du vælge iblandt et stort udvalg af spændende retter fra mejeriet, bageriet, grøntafdelingen, slagteren og konditoriet.

   

   

  Du kan selv vælge, om du ønsker at sammensætte din brunch af fem eller syv elementer. Og det kan godt være endog særdeles vanskeligt at skulle beslutte eller begrænse sig.

  Når du spiser brunch eller morgenmad hos Wulff & Konstali, vil du nemt kunne sammensætte et vegansk eller vegetarisk måltid. Det er nemlig for hver enkelt ret nøje angivet, hvis den indeholder kød, æg eller mælkeprodukter samt diverse allergener som for eksempel gluten eller nødder.

   

  Let eller tung brunch hos Café 22

  Befinder du dig i den indre del af det trendy brokvarter, kan du på Sortedam Dossering finde masser af lækre caféer og restauranter. Disse ligger på rad og række med direkte kig til Sortedam Sø og den københavnske skyline på den anden side.

  Her kan du med stor fordel aflægge Café 22 en visit, hvis du er på udkig efter en lækker brunch. Café 22 kan tilbyde såvel en let som en tung udgave af det populære måltid.

  I den tunge ende finder du retter så som stegte cocktailpølser og grillet chorizo, røræg med bacon og pommes frites samt serranoskinke og pandekager. Og en let brunch indeholder elementer som for eksempel soyabaseret yoghurt, grapefrugt, falafel med avocadodip, avocado med ristet sesam og hjemmelavet hummus.

   

   

  Du kan også selv sammensætte din brunchplatte ud fra et spændende udvalg af traditionelle morgenmadsretter, lige som du kan vælge den helt lette morgenkomplet.

  Hos Café 22 kan du få stillet såvel den store som den lille sult.

   

  Eksotisk brunch og morgenmad hos Café Fatamorgana

  I den ydre del af Nørrebro – den del af kvarteret som grænser op imod København NV – finder du Café Fatamorgana. Café Fatamorgana er en hyggelig café med beliggenhed på Borup Plads og et stort udendørs serveringsområde.

  Hos Café Fatamorgana kan du vælge imellem en brunchplatte eller en brunchbuffet. Buffet’en serveres i weekenden og indeholder alt godt fra brunchverdenen – for eksempel røræg, pølser, kalkunbacon, french toast, pandekager, laks, chorizo, salami, ost, yoghurt, marmelade og friskbagt brød. Dertil finder du også flere mere eksotiske retter på buffet’en – eksempelvis hummus, tzatziki, butterdejsruller med feta, oliventapenade, salsa og stegte tyrkiske krydderpølser.

   

   

  En brunchplatte hos Café Fatamorgana er ligeledes en god blanding af de traditionelle danske brunchelementer og retter hentet hjem fra fremmede himmelstrøg. Det hele er tilberedt med sans for detaljen og for smagssammensætningen.

  Du kan altid finde et lækkert tidligt måltid hos Café Fatamorgana, som er et sted præget af en hyggelig stemning og en varm atmosfære, hvor alle er velkomne. Og børn spiser naturligvis med til nedsat pris både i hverdagen og i weekenden.

   

  Mirabelle – mikromejeri og morgenmad

  Centralt på Nørrebro finder du Mirabelle, som har til huse i Guldbergsgade – tæt på Empire Bio og Sankt Hans Torv.

  Hos Mirabelle kan du forvente en brunch eller en morgenmad lidt ud over det sædvanlige. Mirabelle står nemlig selv for fremstillingen af de fleste af de råvarer, som anvendes i forbindelse med tilberedning af din morgenmad eller brunch.

  Således kan du få serveret yoghurt og ost af egen produktion fra caféens eget mejeri, som samtidig forestår fremstilling af eksempelvis mozzarella og burrata til søsterrestauranten Bæst.

   

   

  Hos Mirabelle kan du bestille en morgentallerken bestående af blødkogte æg serveret med hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød med ost og marmelade samt mulighed for tilvalg af Kielbasa-pølse.

   

  Original Coffee på Nørrebro – et let morgenmåltid ved Søerne

  Er du i humør til et ganske let måltid kombineret med en af byens bedste kopper kaffe, er Original Coffee stedet for dig. Original Coffee findes i samtlige bydele og er leveringsdygtig i såvel lækker morgenmad som friskbrygget kaffe.

  På Nørrebro finder du Original Coffee ved Sortedam Sø, nærmere betegnet på Sortedam Dossering. Her kan du nyde en let morgenkomplet bestående af blødkogt æg, ristet rugbrød med smør, ost og marmelade samt yoghurt med granola og bær – selvfølgelig akkompagneret af dampende varm filterkaffe eller espresso.

   

   

  Original Coffee udmærker sig ved, at caféen udelukkende benytter kvalitetskaffe fra den københavnskbaserede kaffeproducent Kontra Coffee. Bønnerne stammer fra bæredygtige kaffeplantager verden over og holder – ligesom ristningen der foregår i Kontra Coffees eget risteri på Østerbro – en udsøgt kvalitet.

   

  Bevar’s – et spændende cafékoncept på Indre Nørrebro

  I området omkring Ravnsborggade og Sankt Hans Torv finder du nogle af Københavns mest spændende og stemningsfulde caféer og restauranter. Hvis du er på jagt efter morgenmad eller brunch i dette kvarter, er Bevar’s det rette sted for dig.

   

   

  Bevar’s er kendt for den lille morgenkomplet, som består af friskbagt hvedebrød med marmelade, økologisk ost og smør. Du kan supplere med økologisk frugt eller ditto spejlæg med purløg, smilende æg med rugbrød, chorizopølse eller serranoskinke med urtemayo eller pesto og en croissant eller pain au chocolat til den søde tand. Dertil en kop friskbrygget kaffe som du kan nyde i solen på det udendørs serveringsområde eller inden døre i caféens hyggelige lokaler.

   

  Social på Nørrebro – hyggelig og stemningsfuld brunch eller morgenmad

  Hvis du ønsker at indtage din morgenmad med en smuk udsigt og i en hyggelig atmosfære, kan du med stor fordel søge mod Peblinge Dossering. Her finder du nemlig Social – en spændende konceptcafé hvor hovedvægten er lagt på madens fine kvalitet og den veloplagte betjening.

  Et morgenmåltid hos Social kan for eksempel bestå af en Good Morning Breakkie. Her får du et spændende morgenmadsbræt indeholdende en halv avocado, ovnbagt osteomelet med persillepesto samt mango-chia grød serveret med rugbrød og surdejstoastbrød med smør, ost og marmelade og med mulighed for tilvalg af røget laks.

   

   

  Som alternativ til en Good Morning Breakkie kan du vælge The Quickie – en skive surdejsbrød eller en bolle bagt på surdej med smør, ost og marmelade ledsaget af kaffe eller te efter eget valg.

   

  GRØD på Nørrebro – en alternativ morgenmad eller brunch

  Det succesfulde koncept GRØD er også nået til Nørrebro. I Elmegade tæt på Sankt Hans Torv finder du den lokale afdeling af cafékæden med den innovative og ukonventionelle menu.

   

   

  Hos GRØD får du, som navnet måske nok antyder, serveret grød i alle afskygninger. Er du således i humør til et let, men stadig nærende og mættende morgenmåltid, er GRØD et oplagt sted at besøge. Du kan for eksempel starte dagen med en portion chiagrød fremstillet på økologisk havremælk, en skål let og cremet havregrød eller en super sund acai bowl med toppings af blåbær, peanutbutter, banan, ristede kokosflager og granola.

  Som glutenallergiker kan du vælge havregrød fremstillet på sort glutenfri havre. Eller du kan gå med en portion skyr med frisk frugt, granola og havtornskompot.

  Der er således masser af muligheder for at finde en god brunch på Nørrebro – god fornøjelse, og velbekomme!

  FAQ BOKS

  Findes Original Coffee på Nørrebro?

  Ja – du finder en afdeling af Original Coffee på Sortedam Dossering.

  Hvor kan jeg finde en god brunchcafé på Nørrebro?

  Nørrebro er leveringsdygtig i spændende brunch- og morgenmadscaféer fra Søerne til Nørrebro Station.

  Hvor ligger GRØD på Nørrebro?

  GRØD har til huse i Elmegade mellem Sankt Hans Torv og Nørrebrogade.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her