Brunch med stemning og atmosfære hos The Packhouse på Christianshavn

  Overgaden Neden Vandet 19A, 1414 København K Tlf.: 9310 0075

  Blandt de mest attraktive kvarterer i København finder du Christianshavn.

  Teknisk set hører Christianshavn til i kategorien Indre By, men er dog noget helt for sig selv. Christianshavn placerer sig mellem fastlandet og Amager og er karakteriseret ved sin utroligt smukke bebyggelse, fortrinsvis bestående af historiske huse i fredningsklasse A.

  På Christianshavn finder du brolagte gader og stræder, skønne gårdmiljøer og så selvfølgelig kanalerne, som giver “Havnen” en nærmest amsterdamsk stemning.

   

  The Packhouse – morgenmad, brunch og frokost i Christianshavns pittoreske miljø

  I et af Christianshavns ikoniske pakhuse langs kanalen finder du The Packhouse – et hyggeligt spisested med en varm atmosfære i nærmest rustikke omgivelser. The Packhouse har sin placering centralt i forhold til metrostationen på Christianshavns Torv og er således nem at komme til med offentlige transportmidler.

   

   

  Det betyder, at du – Christianshavns ikke videre optimale parkeringsforhold til trods – hurtigt og nemt vil kunne komme til den fine café. Og den er faktisk hele turen værd.

  Uanset om du blot ønsker at nyde solen på det udendørs areal i selskab med en kop friskbrygget kaffe, eller om du er i humør til morgenmad eller frokost, kan du finde, hvad du søger hos The Packhouse. Og uanset hvad tid på dagen du besøger The Packhouse, kan du altid få en morgenplatte – en såkaldt Basic Brekkie.

  En Basic Brekkie hos The Packhouse består af blødkogt æg samt hjemmebagt rugbrød og landbrød med vesterhavsost, marmelade, prosciutto San Daniele skinke og smør dertil. Et alternativ til basic Brekkie er The Packhouses Morning Mix, som består af en mini bowl med frugt, blødkogt æg, vesterhavs ost, avocado, hjemmelavet nutella og smør – ligeledes serveret med rugbrød og landbrød.

   

   

  Er du ikke sulten nok til et sådant måltid, kan du i stedet vælge enkeltelementerne for sig. Prøv for eksempel et blødkogt æg med hjemmebagt rugbrød og smør eller en surdejsbolle med vesterhavsost og smør – eventuelt med tilvalg af marmelade. Du kan også vælge en surdejstoast med cashewsmør og marmelade eller med hjemmelavet nutella – begge dele 100% vegansk.

  Når du sætter tænderne i det skønne surdejsbaserede landbrød, er du ikke i tvivl om, at det er både hjemme- og friskbagt. The Packhouse er nemlig, foruden spisested, et såkaldt mikrobageri. Det betyder, at alt brød, som anvendes i forbindelse med servering hos The Packhouse, er bagt på stedet – og selvfølgelig samme dag som det serveres, som oftest inden for få timer.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner The Packhouse?

  The Packhouse på Christianshavn åbner klokken otte i hverdagen og klokken ti i weekenden. Tirsdag holder The Packhouse lukket.

  Hvor ligger The Packhouse?

  The Packhouse har sin smukke beliggenhed i Overgaden Neden Vandet 19 A, kælderen.

  Kan jeg få morgenmad på The Packhouse?

  Ja – The Packhouse serverer faktisk morgenmad hele dagen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her