Brunch hos Hotel SP34 – ren selvforkælelse i Indre By

  Sankt Peders Stræde 34, 1453 København K Tlf.: 33 13 30 00

  Hvis du ønsker at starte dagen på bedst mulig vis, er et solidt morgenmåltid en rigtig god idé. Du har sikkert erfaret dette, hvis du har været på ferie og boet på hotel. Her vil man nemlig typisk påbegynde dagens eventyr med en lækker morgenmad eller brunch i hotellets restaurant, hvor man har adgang til en lang række forskellige muligheder for selv at sammensætte sin morgenmad.

  De fleste hoteller opererer med buffetordninger eventuelt suppleret af food stations, hvor du kan bestille en frisk tilberedt omelet eller pandekage. Der er dog også mange hoteller, som tilbyder morgentallerkener eller brunchplatter serveret ved bordet. Og den helt gode nyhed er, at du faktisk slet ikke behøver at være logerende på hotellet for at kunne bestille sådan én.

  Faktisk vil du på rigtig mange københavnske hoteller kunne gå ind fra gaden og få del i de spændende og veltilberedte brunch- og morgenmadsanretninger eller buffet’er. Du vil således kunne nyde samme luksus som hvis du boede på hotellet – som regel i skønne omgivelser og med høflig betjening.

  Derfor kan det anbefales, at du – såfremt du befinder dig i hovedstadens centrum – kigger i retning af de mange hoteller, som befolker dette. I hvert fald hvis du sætter pris på velsmagende morgenmad med mange valgmuligheder.

   

   

  Hotel SP34 – en lækker brunch buffet for hele familien

  Blandt de hoteller som åbner dørene til restauranten i morgentimerne, finder du Hotel SP34. Hotel SP34 har sin centrale beliggenhed i Sankt Peders Stræde tæt på både Rådhuspladsen og Nørreport Station.

  Området omkring Sankt Peders Stræde, Lars Bjørns Stræde og Studiestræde kaldes populært for Latinerkvarteret. Det er her, du finder de mest charmerende gader og stræder med historiske bygninger, lækre caféer og finurlige butikker samt et blomstrende kreativt liv.

  Du befinder dig med andre ord i byens bankende og sjælfulde hjerte. Og Hotel SP34 passer rigtig godt ind i dette miljø.

   

   

  Hos Hotel SP34 kan du tage del i den lækre morgenbuffet, som i hverdagene serveres mellem 7 og 10 – i weekenderne først fra klokken 7.30. Her kan du gå ombord i et kæmpe udvalg af spændende morgenmads- og brunchretter som for eksempel friskbagt brød og croissanter, æg i diverse udformninger, en bred selektion af forskellige morgenmadsprodukter samt årstidens frugt og grønt.

  Til brunchen serveres sunde juicer og smoothies ad libitum, ligesom du selvfølgelig kan vælge kaffe og te til din anretning. Og det hele er økologisk! Så velkommen til – og velbekomme.

  FAQ BOKS

  Hvor kan jeg spise økologisk brunch i København?

  Hotel SP34 tilbyder en økologisk brunchbuffet med alverdens lækkerier.

  Hvor ligger Hotel SP34?

  Hotel SP34 ligger i Sankt Peders Stræde 34.

  Kan jeg tage mine børn med på Hotel SP34?

  Ja – hos Hotel SP34 spiser børn fra 3 til 12 år med til halv pris, og børn op til to år får gratis morgenmad.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her