Brunch hos Hoppe’s Bar & Café – den hyggeligste gårdhave i Indre By

  Læderstræde 11A, 1201 København Tlf.: 3393 5353

  Strædet i Københavns centrum er sammensat af Læderstræde, Kompagnistræde og Farvergade og løber parallelt med Strøget fra Amager Torv til Københavns rådhusplads. Det er her, du finder alle de små finurlige butikker, som er gemt væk fra den store gågade, og som kan tilbyde et langt mere varieret udbud af antikviteter, designervarer, brugskunst og særlige bøger.

  Samtidig er Strædet samlingssted for nogle af de bedste caféer med udeservering i dette område. Her finder du masser af udendørs siddepladser skærmet af markiser og parasoller og opvarmet ved hjælp af effektive varmelamper. Det betyder, at du kan nyde bylivet, samtidig med at du indtager en kop kaffe eller et lækkert måltid.

  Hvis du ikke er i humør til at sidde klos op og ned ad de til tider tungt befærdede gader, kan du vælge en café med gårdhave. Der er ikke så mange af dem – men de der findes i Strædet, hører til blandt byens allermest hyggelige og pittoreske.

   

   

  Bestil din brunch hos Hoppe’s Bar & Café

  Er du tidligt på færde i Indre By, og har du lyst til at nyde din formiddag med en lækker brunch i ro og mag, kan du med stor fordel aflægge Hoppe’s Bar & Café en visit. Hoppes har igennem de seneste tre årtier serveret brunch, frokost, snacks og aftensmad for sultne og glade gæster.

  Hos Hoppe’s Bar & Café kan du bestille to variationer over temaet brunch, nemlig en klassisk brunchplatte og en vegetarisk anretning. En Klassisk Luksus Brunch hos Hoppe’s Bar & Café består af røræg med brunchpølser, sprødstegt bacon og chorizo, en amerikansk pandekage med sirup eller honning, brød serveret med kalkunpålæg og to slags ost samt en croissant og en portion græsk yoghurt med müsli og ahornsirup ledsaget af frisk frugt.

   

   

  Er du vegetar, kan du gå ombord i en Vegetar Luksus Brunch indeholdende græsk yoghurt med müsli og ahornsirup, amerikansk pandekage med sirup eller honning, røræg, hummus, oliventapenade, artiskokpuré, to slags ost og frisk frugt ligeledes serveret med croissant og brød.

  Hoppe’s Bar & Café er også leveringsdygtig i enkeltstående morgenmadsretter, som nok skal kunne stille den lille sult. Her kan du vælge imellem en serranoomelet med ost, serranoskinke og forårsløg serveret med brød og smør, en portion amerikanske pandekager med ahornsirup eller to mini croissanter bagt på smør.

  Til din brunch kan du vælge imellem en bred selektion af forskellige kaffe- og espressodrikke samt husets luksus-te. Velbekomme – og velkommen hos Hoppe’s Bar & Café!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Hoppe’s Bar & Café?

  Hoppe’s Bar & Café åbner hver dag klokken ni.

  Hvor finder jeg den hyggeligste café med gårdhave i København?

  Hoppe’s Bar & Café er ubetinget den café, som har den smukkeste gårdhave i Indre By.

  Kan jeg spise brunch hos Hoppe’s Bar & Café?

  Ja – Hoppe’s Bar & Café serverer både klassisk brunch og vegetarbrunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder