Blue Bike Café – et hyggeligt morgenmåltid nær Kongens Have

  Sølvgade 36, 1307 København K Tlf.: 28929518

  Hvis du befinder dig i København K, behøver du generelt ikke at lede længe efter en café eller restaurant, som serverer morgenmad, frokost eller brunch. Dem er der nemlig mange af i byens centrum – og de holder generelt en temmelig høj kvalitet, hvad angår såvel mad som betjening.

  Er du på udkig efter en særlig oplevelse, eventuelt et spisested som skiller sig ud fra mængden, er det en god idé at bevæge sig lidt væk fra byens absolutte centrum og de mange turistfælder. Det kan godt betale sig, hvis du ønsker en brunch lidt ud over det sædvanlige.

   

  Blue Bike Café – en lille perle i det centrale København

  Det kan godt være svært at få øje på Blue Bike Café, som gemmer sig langt fra de gængse hovedstrøg, hvor alle de kendte caféer har deres beliggenhed. Men tager du turen forbi Kongens Have ad Sølvgade, støder du på den hyggelige lille café, som putter sig i en af de smukke og statelige bygninger, der er karakteristisk for netop dette kvarter.

  Blue Bike Café er en anderledes café ejet og drevet af en lille gruppe af yngre arkitekter. Dette kommer til udtryk i caféens decor, som i høj grad består af alternativ kunst og spændende arkitekttegninger. Her er dæmpet jazz på anlægget og sågar en lille pejs, som er med til at sprede hygge i det stemningsfyldte lokale.

   

   

  Hos Blue Bike Café kan du altid bestille en lækker morgenmad eller brunch serveret på rustikt stentøj, som for mange vil vække minder om barndommen flere årtier tilbage. Det hele selvfølgelig ledsaget af kaffe eller andre drikkevarer efter eget valg.

  Er du tidligt på færde, kan du hos Blue Bike Café bestille en morgenmad bestående af to skiver surdejsbrød med smør, ost og marmelade. Et hyggeligt lille måltid som sammen med en kop friskbrygget kaffe nok skal kickstarte din dag. Du kan også vælge en skål økologisk græsk yoghurt med honning, granola og granatæble eller en lille morgen combo bestående af en ostemad og en kop kaffe.

   

   

  Til den lidt større sult bør du under dig selv en af de lækre panini – for eksempel med halloumi ost, tomater, blandet salat og hjemmelavet pesto. Du kan også vælge varianten med serranoskinke. Og er du veganer vil en sandwich med hummus, tzatziki, løg, friske og soltørrede tomater, blandet salat og granatæble helt sikkert falde i din smag.

  Velkommen hos Blue Bike Café – og velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Blue Bike Café?

  Blue Bike Café åbner halv ni mandag til fredag og klokken ti om lørdagen.

  Hvor kan jeg få brunch nær Kongens Have?

  Hos Blue Bike Café kan du hver dag bestille en stor morgenmad, der på det nærmeste tilsvarer en brunch.

  Hvor ligger Blue Bike Café?

  Blue Bike Café ligger i Sølvgade 36.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.