Bistro Cocorico på Østerbro – brunch og morgenmad på fransk i hyggelige omgivelser

  Blegdamsvej 128, 2100 Østerbro Tlf.: 24 27 25 57

  Hvis du befinder dig i nærheden af Trianglen på Østerbro, bør du aflægge Bistro Cocorico en visit. I hvert fald hvis du er i markedet efter lækker og velsmagende brunch serveret i et smukt og hyggeligt miljø. Bistro Cocorico er en café, som indretningsmæssigt er holdt i ægte fransk stil. Det samme kan siges om menuen, som afspejler indehavernes smag og præferencer.

  Hos Bistro Cocorico kan du nyde det franske køkken morgen, middag og aften. Aftenkortet byder således på klassikere fra det berømte cuisine så som Parmentier de Canard (konfiteret and med Crêpes Champignon samt ostegratineret kartoffelmos), Tournedos de Veau (kalvemørbrad tilberedt sous-vide med sauce på blå ost eller rødvin) og Bourride de Poissons (den traditionelle franske fiskegryde med kammusling, rejer, fisk, kartoffel, bønner, fennikel, i fiskebouillon med Aïoli).

   

  Brunch med et fransk twist på Bistro Cocorico

  Hos Bistro Cocorico findes der to slags brunch på kortet – nemlig den traditionelle brunch og så den vegetariske udgave. Den klassiske brunchplatte hos Bistro Cocorico består af cocotte med æg, bacon, morteau, charcuteri, ost, røget laksesalat, Crêpes Suzette, yoghurt med lavendelhonning, pain au chocolat, frisk frugt samt brød serveret med smør og syltetøj.

   

   

  Vegetarbrunchen er sammensat af cocotte med æg, vegetarpølse, avocado, ost, cherrytomatsalat, rødbedehummus, Crêpes Suzette, yoghurt med lavendelhonning, pain au chocolat, friske frugter og marmelade – og den er ligeledes ledsaget af brød og smør.

  Du kan selvfølgelig også vælge at bestille den gamle franske kending Croque Monsieur med fransk skinke, béchamelsauce, emmentaler, og dijonsennep serveret med en grøn salat. Perfekt til den lille frokostsult eller som en sen brunch.

  Du finder også det franske svar på sandwiches eller smørrebrød, nemlig de delikate Tartines, hos Bistro Cocorico. Her kan du bestille Foie Gras Tartine med løgkompot, røget andebryst, figen og balsamicoreduktion eller Roastbeef Tartine med bearnaise, løgkompot, syltede løg og trøffelchips. Og du kan vælge at gå efter en klassisk Quiche Lorraine eller det vegetariske alternativ Quiche Vegetarian med gedeost og cherry tomater.

   

   

  Er du ekstra sulten, kan du bestille en af de lækre Bistro Cocorico platter, som serveres med brød og smør. Du kan vælge en stor eller en lille Cocorico Charcuterie platte med et udvalg af franske pølser, rillettes, paté, skinke, cornichon og oliven, en Cocorico Ostetallerken som kan præsentere lækre franske oste garneret med figen, valnødder, oliven eller en Cocorico Royale – restaurantens bedste udvalg af charcuterivarer, oste, hjemmelavet røget laks og foie gras samt garniture.

   

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Bistro Cocorico?

  Bistro Cocorico slår hver dag fra tirsdag til søndag dørene op klokken elleve.

  Hvilken slags mad serveres på Bistro Cocorico?

  Bistro Cocorico serverer velsmagende fransk brunch, frokost og aftensmad.

  Hvor kan jeg spise brunch nær Trianglen?

  Du kan få en rigtig lækker brunch hos Bistro Cocorico, som ligger på Blegdamsvej 128.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder