Besøg The Sixteen Twelve på Nørrebro for en spændende brunchoplevelse

  Jægersborggade 8, 2200 København N Tlf.: 64 63 58 27

  Nørrebro er måske det københavnske kvarter, som har set den største udvikling inden for caféscenen i løbet af det seneste årti. Især områderne omkring Skt Hans Torv og Jægersborggade har vist sig at være de helt store vindere, når det kommer til spændende nye spisesteder og kaffebarer, hvor hovedvægten er lagt på kvaliteten af såvel mad og drikkevarer som service.

  Befinder du dig på Nørrebro, vil du således aldrig komme i bekneb, skulle du gå hen og blive brødflov. Der er masser af muligheder for at kunne nuppe en sandwich, en bowl eller måske en lækker brunch.

  Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder. Og her kan du med stor fordel opsøge det spændende og innovative spiseri The Sixteen Twelve – især hvis du er i markedet efter et sundt og nærende måltid.

   

   

  The Sixteen Twelve – en helt unik brunchoplevelse

  Når du aflægger The Sixteen Twelve i Jægersborggade en visit i de tidlige morgen- eller formiddagstimer, skal du belave dig på en helt særlig oplevelse. The Sixteen Twelve er nemlig ikke bare en café, som serverer brunch.

  Hos The Sixteen Twelve bliver du mødt af en helstøbt brunchmenu, som kan kombineres på kryds og tværs. Det kan være rigtig svært at vælge blandt de mange gennemførte retter, som udgør morgen- og frokostkortet hos The Sixteen Twelve. Dette er nemlig spækket til randen med lækkerier – og her er noget for enhver smag.

  Som et spændende alternativ til havregrød, chiagrød og yoghurt med almindelig müsli eller granola serverer The Sixteen Twelve den i Danmark ganske utraditionelle Birchermüsli. Birchermüsli udmærker sig ved at have trukket i væske natten over – i dette tilfælde i kakao.

   

   

  Birchermüsli hos The Sixteen Twelve serveres med bærkompot, saltede mandler og kokos samt frisk frugt. Et sundt og velsmagende morgenmåltid, som nok skal kickstarte din dag.

  Du kan også vælge en french toast på brioche med honning, kokosyoghurt og karamelliseret ananas, som serveres med saltristede kokosflager og frisk frugt. Eller hvad med The Sixteen Twelves version af den kendte klassiker Eggs Benedict – her serveret med pulled pork, pocheret æg og miso/æblecider hollandaise?

  Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge mindre retter som for eksempel en surdejsbolle, en skål yoghurt eller en af de lækre croissanter fra det berømte bageri Il Buco. Og din brunch hos The Sixteen Twelve bliver intet mindre end perfekt, hvis du supplerer med en kop dampende varm kaffe.

  God appetit!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner The Sixteen Twelve?

  The Sixteen Twelve åbner hver dag for morgenmad og brunch klokken 09:00 – i weekenden allerede kl. 08:00

  Hvor ligger The Sixteen Twelve?

  The Sixteen Twelve har til huse i Jægersborggade 8 på Nørrebro.

  Serveres der morgenmad eller brunch på The Sixteen Twelve?

  Ja – The Sixteen Twelve kan præsentere et stort udvalg af brunch- og morgenmadsretter.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her