Bastard Café – en utraditionel weekendbrunch

  Rådhusstræde 13, 1466 København K Tlf.: 4274 6642

  Er du i humør til brunch i København, og må den gerne være lidt ud over det sædvanlige? Så kan du med fordel bevæge dig væk fra de helt store hovedstrøg med deres turistfælder og generiske anretninger og søge i retning af sidegaderne.

  Du kan også vælge at tænke ud af boksen og opsøge en café, som måske ikke nødvendigvis primært er kendt for sin mad – for eksempel en café med et særligt tema.

   

  Spil og weekendbrunch hos Bastard Café

  Blandt de mest hyggelige og inspirerende caféer i det indre København finder du Bastard Café. Bastard Café er en konceptcafé, som har sin beliggenhed i Huset i Magstræde – en af byens mange berømte kulturinstitutioner.

  Hos Bastard Café har du hver dag mulighed for at bestille mad og drikkevarer ganske som på en almindelig café. Om sommeren kan du nyde solen i den til caféen hørende gårdhave. Og på de knap så varme dage kan du trække indendørs i de hyggelige lokaler.

   

  Bastard Cafe Indre By

   

  Der hvor Bastard Café adskiller sig fra andre caféer er ved sit tema. Bastard Café er nemlig noget så sjældent som en spilcafé. Hos Bastard Café har du adgang til at låne et stort udvalg af kendte og knap så kendte brætspil og kortspil, som du og dine venner kan hygge jer med, mens I spiser eller drikker.

  Bastard Café råder over et stort – og stadigt voksende – udvalg af spændende og sjove spil. Uanset om du foretrækker et godt gammeldags spil Trivial Pursuit eller Besserwisser, eller om du gerne vil prøve kræfter med et nyt og spændende brætspil med mere komplekse regler, kan du finde, hvad du søger hos Bastard Café.

   

  Bastard Cafe Indre By

   

  Du kan vælge at låne et af den begrænsede mængde spil til udlån for ikke-medlemmer, eller du kan købe et medlemskab og få adgang til den fulde samling af over 3800 spil. Men du kan også bare sætte dig til rette og nyde stemningen med et let måltid mad.

  I hverdagene serveres måltider som er nemme at indtage, mens man er fordybet i spil – for eksempel nachos, toast og pommes frites. Og i weekenden disker Bastard Café op med en lækker morgentallerken.

  En weekendbrunch hos Bastard Café består af blødkogt æg, frugt, yoghurt med müsli og jordbær samt en croissant og friskbagt brød. Morgenanretningen serveres med en varm kop kaffe eller te efter eget valg plus et glas juice.

  Kommer du for at tilmelde dig som spiller, fås din billet billigere i kombination med en brunch.

  FAQ BOKS

  Hvad er Bastard Café?

  Bastard Café er en café, hvor du kan nyde et godt måltid mad og spille brætspil samtidig.

  Hvor ligger Bastard Café?

  Bastard Café ligger i Rådhusstræde 13 i det berømte Huset i Magstræde.

  Kan man få brunch hos Bastard Café?

  Ja – Bastard Café serverer brunch i weekenden.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her