Baryl på Østerbro – sund brunch og morgenmad

  Århusgade 78, 2100 Østerbro Tlf.: 21 21 21 77

  Befinder du dig på Østerbro, og er du sulten efter en lækker morgenmad eller brunch? Så går du ikke galt i byen, hvis du vælger at aflægge Baryl en visit.

  Baryl er en af de hyggeligste caféer på Østerbro. Hos Baryl kan du slå dig ned morgen, middag eller aften – enten i selskab med gode venner eller alene med en bog eller en laptop.

  Uanset hvad tid på dagen du ankommer, og om du er alene eller del af et selskab, kan du forvente top engageret betjening og lækker, sund mad i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

  Baryl er især kendt for sine sunde og velkomponerede bowls, som kan bestilles i forbindelse med morgenmaden, frokosten eller aftenmåltidet. En bowl hos Baryl kan for eksempel indeholde skyr og granola, eller den kan være sammensat som en gazpacho toppet med squash, olivenolie, croutoners og frø.

   

   

  Morgenmad eller brunch hos Baryl

  En morgenmadsanretning hos Baryl vil altid indbefatte en bowl. Her kan du vælge imellem flere forskellige bowls. Du kan for eksempel vælge en bowl med chiagrød toppet med frisk frugt, soyaflødeskum, kokossukker og hampefrø.

  Er du mere til mælkeprodukter, vil en skyr bowl med hjemmelavet sukkerfri müsli være et oplagt valg. Og veganeren kan vælge den lækre veganske risifrutti med økologisk hindbærsovs og friske bær.

  Foruden de velsmagende bowls indeholder en brunch hos Baryl en avocadomad på ristet rugbrød med hjemmelavet gulerodshummus og smilende æg, en mad med varmrøget laks på knækbrød toppet med soltørret tomattapenade, syltede rødløg, honey mustard mayo og ærteskud samt en lille anretning af frisk frugt, nødder, oliven og feldsalat.

   

   

  Solo treats hos Baryl – sammensæt selv din brunch eller morgenmad

  Hvis du ikke er i humør til den helt store anretning med flere madder og en bowl, kan du vælge at bestille din bowl som enkelt måltid. En bowl med skyr, chiagrød eller risifrutti kan sagtens gøre det ud for et helt morgenmåltid, hvis det kun er den lille sult, der skal stilles.

  Du kan også bestille den lækre avocadomad i stand alone version. Eller du kan gå om bord i en top lækker vegansk sandwich tilberedt på surdejsbrød med hjemmelavet soltørret tomattapenade og vegansk cheddar og garneret med frisk feldsalat.

  Når du bestiller morgenmad hos Baryl, kan du naturligvis vælge mellem et stort udvalg af lækre drikkevarer. For eksempel juice, saft eller dampende friskbrygget kaffe.

  God appetit – vi ses til brunch eller morgenmad på Baryl!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Baryl?

  Baryl åbner halv ti i hverdagene og klokken ni i weekenden.

  Hvor ligger Baryl på Østerbro?

  Baryl har til huse i Århusgade 78 tæt på Metro og S-togs stationen Nordhavn Station.

  Kan jeg bestille vegansk brunch på Baryl?

  Ja – Baryl tilbyder lækre veganske alternativer til den traditionelle brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her