Bankeråt – lækker brunch tæt på Torvehallerne

  Ahlefeldtsgade 27-29, 1359 København K Tlf.: 33 93 69 88

  Københavns Indre By er rig på spisesteder, hvor du kan finde et velsmagende måltid uanset din smag og dit budget. Det mest alsidige område når det kommer til spændende caféer og restauranter, finder du uden tvivl mellem Nørreport Station og Søerne – altså i det område som huser Nørre Farimagsgade, Torvehallerne og det gamle Kommunehospital.

  I netop dette kvarter er det nemlig ikke langt mellem de gode spisesteder. Du finder såvel hippe caféer som restauranter af enhver type – og du vil med sikkerhed kunne finde mindst én restaurant, som serverer mad lige efter din smag.

  Er du tidligt på færde, er det ikke det store problem at lokalisere en restaurant eller en café, hvor du kan nyde en god morgenmad eller en lækker brunch. Det er blot at lede de rigtige steder. For eksempel i gaderne mellem Torvehallerne og Nørre Søgade.

   

  Sammensæt din egen brunch hos Bankeråt

  I Ahlefeldtsgade finder du Bankeråt – et efterhånden ikonisk spiseri som gennem flere årtier har serveret morgenmad, brunch, frokost og aftensmad for sultne københavnere. Bankeråt er leveringsdygtig i flere forskellige former for morgenmad eller brunch – du bygger nemlig selv din platte ud fra et udvalg af spændende retter.

   

   

  På brunchkortet hos Bankeråt finder du et stort udvalg af de mest kendte brunchelementer, som kan sammensættes til et mættende og velsmagende måltid. Du kan vælge tre, fem eller syv forskellige retter til din brunchplatte.

  I afdelingen for bagværk finder du en brødkurv med brød, smør og hjemmelavet marmelade. Du kan også vælge frisk ristet rugbrød, en croissant eller en pain au chocolat.

  Din brunch kan ydermere bygges op af spejlæg med ærteskud, røræg med urtespirer og purløg, skyr med müsli, blåbær og ahornsirup, en acai skål med skyr, bær, granatæble og ristet kokos, lagret ost med hjemmelavet marmelade og vesterhavsost med havtornkompot.

   

   

  Du kan også vælge at bestille brunchpølser fra Nørre Søby Slagteren, peberstegt bacon, lakserilette med kapers og ørredrogn eller BBQ-grillet kyllingespyd, som er ekstra og særligt krydret.

  Er du vegetar, kan du i stedet vælge hjemmelavet hummus med koriander, auberginepuré, baked beans i tomat og chilisauce, edamamehummus med strejf af chili, avocado med sorte sesamfrø og dressing af citron-olivenolie eller en skål friskskåret frugt.

  Til den søde tand kan du vælge franske pandekager med ahornsirup og frysetørrede hindbær, vafler med blåbær, flormelis og vanillecreme eller hjemmelavet “Nutella” med nøddecrumble. Og du kan supplere med en kop friskbrygget kaffe, espressodrik eller te for at gøre din brunch helt perfekt.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Bankeråt?

  Bankeråt åbner hver dag klokken halv elleve.

  Hvor ligger Bankeråt?

  Bankeråt ligger i Ahlefeldtsgade 27-29.

  Serveres der brunch hos Bankeråt?

  Ja – hos Bankeråt kan du sammensætte din egen brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her