Bang & Jensen – en hyggelig brunch på Vesterbro

  Istedgade 130, 1650 København V Tlf.: 3325 5318

  Tæt på Enghave Plads og metrostationen samt VEGA og Enghaveparken finder du et af byens mest trendy åndehuller. Her samles mennesker fra hele området, unge såvel som gamle, nærmest hele døgnet rundt for at nyde solskin, samvær og byliv.

  I dagtimerne er der god gang i de mange restauranter med udeservering og hygge på den solbeskinnede plads, hvor der er masser af frisk luft og højt til himlen. De unge muntrer sig i skateparken, og børnefamilierne benytter den tilstødende legeplads.

  Netop dette område byder på rigtig mange muligheder for at spise brunch og morgenmad. Blandt de mange caféer og restauranter, som tilbyder servering af denne type måltider, finder du en af Vesterbros ældste og mest hæderkronede af slagsen, nemlig Bang & Jensen.

   

   

  Brunch og morgenmad hos Bang & Jensen på Vesterbro

  Bang & Jensen kan bryste sig af at være den første café af sin slags på den førhen så berygtede Istedgade. Her kan du stadig nyde det oprindelige interiør fra dengang caféer var noget forholdsvis eksotisk i København.

  Hvis du kommer fordi Bang & Jensen i de tidlige formiddagstimer, kan du bestille brunch eller morgenmad. Det velassorterede menukort giver dig op til flere muligheder for at sammensætte dit måltid.

  Du kan vælge en byg selv-morgenmadstallerken ud fra et antal mindre retter. Dette foregår ved, at du udfylder en morgenmadsseddel i baren – og så bliver din morgentallerken serveret for dig ved bordet.

  En morgenmadsseddel hos Bang & Jensen indeholder alle de klassiske morgenretter som for eksempel blødkogt, smilende eller hårdkogt æg, croissant eller Pain au Chocolat, tykmælk med müsli eller med frugt og ahornsirup, müsli med mælk, en ølandsbolle, en skive rugbrød, ost, chorizopølse og marmelade.

   

   

  Dertil kan du vælge mellem flere forskellige slags te – for eksempel en klassisk Earl Grey, en grøn te med citrus og ingefær, en hvid tempel te eller pebermynte te. Som alternativ kan du vælge en kaffe med refill.

  Er du ikke i humør til en fuld morgentallerken, kan du vælge iblandt et større udvalg af enkeltstående morgenmadsretter. Du kan for eksempel vælge let ristet økologisk landbrød med ost serveret med smør og syltetøj samt frisk skåretfrugt. Eller du kan bestille blødkogt, hårdkogt eller smilende æg serveret med rugbrød og smør.

  Økologisk tykmælk med frisk frugt, ahornsirup eller müsli findes også som stand alone ret. Og til den søde tand finder du de lækre smørbagte croissants og Pain au Chocolats.

  Tilbage er der vist kun at sige velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Bang & Jensen?

  Bang & Jensen åbner 07:30 mandag til fredag, og klokken 10:00 i weekenden.

  Hvor ligger Bang & Jensen?

  Bang & Jensen har til huse på Istedgade 130 tæt på Enghave Plads.

  Serverer Bang & Jensen morgenmad?

  Ja – Bang & Jensen serverer vælg selv-morgenmad hver dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her