Nyd den ægte københavnerstemning hos Next Door Café

    Larsbjørnsstræde 23, 1453 København K Tlf.: 27 12 08 18

    Hvis du er på udkig efter en brunch, som helst skal nydes i ro og mag og i en afslappet atmosfære, kan du med fordel vende blikket mod den del af København K, som benævnes Latinerkvarteret. Latinerkvarteret udgøres af området mellem Nørre Voldgade, Nørregade, Vestergade og Vester Voldgade.

    Latinerkvarteret har sit navn fra fordums tid, hvor latin var lærdommens sprog. Området er nemlig traditionelt universitetets og bibliotekets domæne.

    En mindre flatterende betegnelse for den del af Latinerkvarteret, som udgøres af Larsbjørnsstræde, Larslejsstræde, Sankt Peders Stræde, Studiestræde og Teglgårdstræde, er Pisserenden – og det er her, du finder kvarterets største koncentration af spændende caféer og hyggelige barer.

    Mange af de finurlige små bygninger i de hyggelige, smalle stræder huser nemlig såvel skønne caféer som butikker, gallerier og historiske værtshuse. Du risikerer ikke at gå galt i byen, hvis du lægger vejen om ad eksempelvis Larsbjørnsstræde, hvis du hungrer efter en veltilberedt brunch eller morgenmad serveret i hyggelige omgivelser.

     

     

    Next Door Café – et spændende koncept i Pisserenden

    Søger du ægte københavnsk råhygge på en af byens mest hippe adresser, er det Next Door Café, du skal aflægge en visit. Next Door Café er en konceptcafé, som er blevet til ud fra et ønske om at skabe de perfekte rammer for at mennesker kan mødes over et spændende måltid, en kop friskbrygget kaffe eller måske en øl eller en drink.

    Hos Next Door Café er hovedvægten lagt på den høje kvalitet, hvad angår såvel maden som serveringen og hele caféens indretning. Du kan forvente en sand totaloplevelse, når du sætter dig til rette hos Next Door Café for at indtage en lækker brunch eller et solidt morgenmåltid.

     

     

    Det veloplagte serveringspersonale hos Next Door Café står allerede fra klokken otte på hverdage og klokken ni i weekenderne parat til at servere morgenmad og brunch tilberedt fra bunden i caféens eget køkken. Hos Next Door Café gives der ikke køb på de høje standarder – og du kan forvente betjening og servering i topklasse.

    Uanset om du hungrer efter lette og friskbagte pandekager med røræg og bacon – en ægte morgenklassiker – eller du mere er i humør til en portion skyr med granola og frugt, en smoothie eller måske en smurt bolle med ost, kan du finde, hvad du søger hos Next Door Café.

    Du kan selvfølgelig vælge mellem diverse lækre kaffe- eller espressodrikke og friskpresset juice til din morgenmad. Velbekomme – og velkommen hos Next Door Café!

    FAQ BOKS

    Hvad tid åbner Next Door Café?

    Next Door Café slår dørene op klokken otte i hverdagene og klokken ni i weekenden.

    Hvor ligger Next Door Café?

    Next Door Café ligger i Larsbjørnsstræde 23.

    Kan jeg spise morgenmad hos Next Door Café?

    Ja – Next Door Café serverer en lækker og enkelt morgenmad med juice og kaffe.

    Find vej her

    Top 3

    Brunch

    Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

    Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

    Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

    Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

    Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

    La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

    Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her