Luksusbrunch hos Hotel d’Angleterre hver søndag
Hvis din brunch skal være noget helt særligt og ekstravagant, bør du søge lidt uden for de gængse caféer. Du har nemlig mulighed for at finde de absolut bedste bruncharrangementer på nogle af byens bedste hoteller. Og her får du fuld garanti for en brunch ud over det sædvanlige.
Søndagsbrunch på Hotel d’Angleterre – ren luksus i hjertet af København
De fleste danskere kender Hotel d’Angleterre. Hotellet, som er berømt for sine luksuriøse værelser og den stolte tradition for hvert år at pynte den smukke facade med flotte, lysende dekorationer, har til huse centralt på Kongens Nytorv i den mest centrale del af København.
Hotel d’Angleterre er nabo til Magasin Du Nord, genbo til Det Kongelige Teater og det foretrukne hotel for den økonomiske elite såvel i Danmark som på internationalt plan. På Hotel d’Angleterre bliver du mødt af piccolos, som holder døren for dig – behørigt uniformeret og med det højeste serviceniveau. Og du kan være sikker på, at dette niveau bevares uanset længden af dit ophold.
Selv om du måske ikke tilhører den finansielle liga, som har luft i budgettet til en overnatning hos Hotel d’Angleterre kan du stadig få et pust at det søde liv. Du kan nemlig besøge hotellets overdådige søndagsbrunch, som serveres i hotellets restaurant Marchal.
En søndagsbrunch hos Hotel d’Angleterre består af både bordserveringer og buffetanretninger. På buffet’en finder du chiayoghurt med granola og bær, tomatsalat med mozzarella, basilikum og oliven, Marchal grøntsagssalat med rygeost, blinis med ørredrogn og urtecreme, Gillardeau Østers au natural, koldrøget laks, rejer med sauce og salat, taskekrabbe med avocadocreme, varmrøget laks med urtecreme, quiche med efterårsgrøntsager, charcuterie, røræg med økologisk bacon og brunchpølser, oksemørbrad med trøffelsauce samt et stort udvalg af oste og kompot.
I den søde ende finder du et stort udvalg af marmelade, æbletærte med vanilje, lime og mynte curd med salt crumble og marengs, profiteroles med passionsfrugtcreme, vaniljeis med coulis, krydderkage med kaffe cremeux og chokoladebar med solbær samt frugtsalat. Og til buffet’en hører selvfølgelig brød, croissants og smør.
En á la carte servering ved bordet kan bestå af gulerod og havtorn sorbet eller en ristet brioche med trøffel, jordskokker og hollandaise.
Din brunch hos Hotel d’Angleterre er selvfølgelig ledsaget af kaffe og te efter eget valg samt champagne, juice, smoothies og Virgin Bloody Mary. Og du har mulighed for tilvalg af en ægte Bloody Mary eller et ekstra glas champagne, hvis du er ude efter lidt ekstra lækkert til din søndag.