Byg den perfekte brunch hos Mad & Kaffe på Amager

    Tyrolsgade 6, 2300 København S Tlf.: 31 35 08 80

    Det københavnske cafékoncept Mad & Kaffe har på få år udviklet sig til at være en ægte succes. Fra blot en enkelt café på Vesterbro til hele fire restauranter rundt omkring på centrale placeringer i København – og nu kan du altså også få del i succesen på Amager, hvor Mad & Kaffe åbnede i 2016.

     

    Brunch hos Mad & Kaffe – en særlig oplevelse

    Når du sætter dig til bords hos Mad & Kaffe for at spise brunch eller morgenmad, får du mulighed for selv at sammensætte dit måltid. Du kan vælge ud fra en række retter, som er opdelt i forskellige kategorier på menukortet.

     

     

    Du krydser af direkte på kortet ud for de tre, fem eller syv retter, som skal udgøre din morgenmad eller brunch. Der er nok at vælge imellem, og det kan godt være rigtig svært at begrænse sig.

    Mejeriet byder på diverse mælkeprodukter så som hjemmelavet vaniljeskyr med rabarberkompot, karamelliserede havregryn og hasselnødder, økologisk havgusost med hyben og havtorncreme samt flødeost med kærnemælk, purløg, dild og dildolie.

    I afdelingen for protein finder du diverse variationer over temaet æg – for eksempel røræg eller spejlæg med purløg. Du kan også vælge pølser, kyllingenuggets og bacon som supplement til dine æg, eller du kan gå med en lækker varmrøget lakserilette serveret med sprødt rugbrød, brøndkarse, dild og creme fraiche.

    Under ”Grønt” kan du vælge imellem blandede elementer så som en klassisk cæsarsalat med tørrede tomater, mandler og croutoner, avocado med hummus og valnøddeolie, sprøde jordskokker med creme lavet på gærflager, hørfrø og karse og endelig en frisk citrusfrugtsalat med frisk havesyre.

     

     

    I afdelingen for bagværk kan du vælge en brødkurv med forskellige slags friskbagt brød, en økologisk smørbagt croissant eller en hjemmebagt brownie. Og i den syndige kategori Jeg Må Godt I Dag kan du finde alle de søde sager så som hjemmelavet nutella og gammeldags æblekage.

    Ved samtlige retter på det omfattende menukort finder du angivelse af de enkelte retters indhold af allergene som for eksempel gluten, nødder eller laktose. Du kan også se, hvilke retter der indeholder kød, og hvilke som kan spises af veganere eller vegetarer.

    Når du indtager din morgenmad eller frokost hos Mad & Kaffe, er måltidet selvfølgelig ledsaget af dampende varm kaffe eller et glas frisk juice, saft eller æblemost. Hos Mad & Kaffe stammer kaffen fra det velrenommerede kafferisteri Copenhagen Coffee Lab, og alle juices og safter er enten hjemmelavede eller fra Søbogaard.

    FAQ BOKS

    Hvad tid åbner Mad & Kaffe?

    Mad & Kaffe åbner hver dag ugen rundt klokken halv ni.

    Hvilken slags brunch serverer Mad & Kaffe?

    Hos Mad & Kaffe kan du få vælg selv-brunch, som du sammensætter ud fra tre, fem eller syv retter.

    Hvor ligger Mad & Kaffe på Amager?

    Mad & Kaffe på Amager har sin centrale beliggenhed i Tyrolsgade 6.

    Find vej her

    Top 3

    Brunch

    Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

    Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

    Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

    Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

    Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

    La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

    Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her