42Raw – rå nydelse på Frederiksberg

  Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg Tlf.: 32 11 32 12

  Hvis du er ude efter en anderledes brunch på Frederiksberg, er 42Raw et oplagt sted at besøge.

  42Raw har i flere år slået sig op på de skånsomt tilberedte retter, som efter rawprincippet ikke må opvarmes til over toogfyrre grader celsius. Siden hen er bagning og kogning dog også blevet en del af konceptet. Det betyder, at du i brunchen hos 42Raw finder både pandekager og fries – retter som dårligt kan tilberedes uden en vis opvarmning.

   

  Brunch hos 42Raw – en anderledes smagsoplevelse

  42Raw er dog stadig leveringsdygtig i en brunch, som er lidt ud over det sædvanlige. Brødet, som følger med brunchen, er for eksempel glutenfrit, og de før nævnte fries er fremstillet på sweet potatoes i stedet for almindelige kartofler.

  Til pandekagerne serveres banan og en lækker chokoladesovs. Og så kan du samtidig nyde moden avocado med hjemmerørt hummus samt en velsmagende granola bowl med æble, banan, plantebaseret yoghurt, blåbær og gojibær.

   

  Du kan også vælge mellem forskellige bowls som enkeltstående morgenmadsretter. Og er du på udkig efter lidt til den søde tand, kan du bestille en af de lækre glutenfri pandekager med blåbær, æble, banan, gojibær, kokoscreme og chokoladesovs.

   

  Spændende kaffedrikke og andre alternativer hos 42Raw

  Når du vælger at indtage din morgenmad eller brunch hos 42Raw, kan du supplere den faste føde med drikkevarer i topklasse. 42Raw kan byde på et stort udvalg af lækre espressobaserede varme drikke så som caffe Latte, cappuccino, espresso, americano og cortado.

  På de varmere dage kan du bestille en kølig ice latte. Og er du slet ikke til det koffeinholdige, kan du vælge imellem varm chokolade, chai latte eller en lækker mathca latte som består af økologisk grøn mathca te med hjemmelavet mandeldrik, og som også fås i en iskold version.

  Endelig kan du med stor fordel prøve den spændende golden latte, som er brygget på økologisk gurkemeje, peber og kanel, og som serveres med hjemmelavet mandelmælk. Og du kan selvfølgelig også bestille økologisk te i varianterne pebermynte, gunpowder, cool mint, lakrids og chai.

   

  Du bør heller ikke snyde dig selv for en frisklavet smoothie eller milk shake. Samtlige milk shakes er fremstillet på hjemmelavet økologisk mandelmælk tilsat økologiske bananer, og de fås i varianterne jordbær, blåbær, banan, peanutbutter, chokolade, espresso og matcha.

  Smoothies hos 42Raw fremstilles uden mandelmælk men med bananer, og de fås med tilsat jordbær og ingefær, blåbær og persille, spinat og grønkål samt kakao og dadel.

  God appetit!

  FAQ BOKS

  Glutenfri brunch på Frederiksberg – findes det?

  42Raw kan præsentere en spændende brunch med glutenfrit brød og ditto pandekager.

  Hvor kan jeg få en vegetarisk brunch på Frederiksberg?

  Hos 42Raw kan du bestille en brunch helt uden kød.

  Hvornår åbner 42Raw på Frederiksberg?

  42Raw på Frederiksberg åbner hver dag kl. 10:00 og serverer brunch helt frem til kl. 14:00

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her