Kays – brunch i spændende nye omgivelser på Amager

  Kay Fiskers Plads 22, 2300 København S Tlf.: 3151 7943

  De før så vindblæste og mennesketomme områder på den vestlige del af Amager har igennem de seneste årtier fået et helt nyt image. Ørestaden har med sin moderne bebyggelse, som huser både beboere og virksomheder, og metroen som trækker sine spor helt ud til Vestamager pustet nyt liv i området.

  Det er de færreste inkarnerede københavnere med mere end tyve år på bagen i den danske hovedstad, som havde forudset at bylivet på et tidspunkt skulle strække sig helt ud til Amager Fælled. Men faktisk er Ørestaden gået hen og blevet centrum for en helt ny gren af den københavnske café- og restaurantscene. Og Ørestaden er derfor ikke nær så øde og forladt som den var engang.

   

   

  Især tæt på metrostationerne skyder caféer og restauranter op som paddehatte. Det er meget populært at besøge de nye, spændende spisesteder i Ørestaden – især fordi det er begrænset, hvor mange turister der kommer på de kanter!

   

  Kays i Ørestaden – et nytænkende cafékoncept

  Blandt de allerseneste skud på stammen når det gælder caféer i Ørestaden, finder du Kays. Kays har til huse på Kay Fiskers Plads – her af navnet – og ligger tæt på Ørestad Station og Fields. Hos Kays kan du altid slå dig ned efter shoppeturen eller på din vej fra arbejde – eller hvis du som beboer i området trænger til en lille pause.

  Kays betegner sig selv som værende en madbodega. Hovedvægten er lagt på den servicemindede betjening og den hyggelige, afslappede atmosfære. Indretningen er enkel, og der er plads til såvel børnefamilien og mødregruppen som venneflokken og den arbejdende singleton.

   

   

  Samtidig arbejder Kays udelukkende med sæsonens bedste råvarer i forbindelse med tilberedning af de mange lækre retter. Da Kays endnu er et nyere etablissement, er menukortet begrænset i omfang – til gengæld er kvaliteten tårnhøj. Hos Kays kan du kickstarte din dag med et lækkert morgenmåltid selvfølgelig ledsaget af en kop dampende varm kaffe.

  Du kan vælge imellem et par skiver surdejsbrød eller rugbrød med smør og ost eller med lækkert charcuterie. Du kan også bestille en portion økologisk yoghurt med bergamot eller Earl Gray gelé og ristet byg, et pocheret æg med bacon-granola og brøndkarse eller en skål frisk tilberedt cremet havregrød med bagte æbler og flødeskum.

  Er du kommet lidt senere ud af døren, kan du bestille en super lækker toast med skinke, vesterhavsost og dijonaise, naturligvis på hjemmebagt brød, en klassisk Reuben sandwich eller Kays bræt med ost, charcuterie og surt.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Kays Madbodega?

  Kays åbner hver dag klokken otte – om søndagen dog først klokken ni.

  Hvor ligger Kays Madbodega?

  Kays ligger på Kay Fiskers Plads 22 næsten lige over for Fields.

  Kan jeg spise morgenmad hos Kays?

  Ja – Kays Madbodega serverer friskbagt brød og diverse morgenmadsretter for de friske.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her