Carlton – bar, café og restaurant på Vesterbro

  Halmtorvet 14, 1700 København V Tlf.: 3329 9090

  Kvarteret omkring Halmtorvet på Vesterbro er ubetinget et af de områder i København, som har gennemgået den mest drastiske forandring i løbet af de seneste to til tre årtier. Fra at være et af de mere skumle og lyssky områder har Halmtorvet, Istedgade og Kødbyen foldet sig ud som et trendy nabolag med skyhøje huspriser og et særdeles hipt klientel.

  Dette område er især præget af de yngre urban professionals og medlemmer af den kreative klasse, som har slået sig ned i de lækre byfornyede lejligheder. Men også det yngre publikum valfarter til Halmtorvet og Kødbyen fra nær og fjern for at nyde stemningen og de mange faciliteter.

  Halmtorvet har især fået et kæmpe løft og er den dag i dag et af de unges favoritområder. På den store, lyse plads kan man slappe af i solen og hænge ud med vennerne. Og er vejret ikke til udendørs hygge, kan man trække indenfor på en af de nærliggende caféer, der er skudt op omkring Halmtorvet som paddehatte i takt med, at kvarterets popularitet er steget.

   

   

  Brunch hos Carlton tæt på Halmtorvet og Kødbyen

  Carlton på Halmtorvet er en af de mere populære barer og caféer i netop dette område. Hos Carlton kan du både morgen, middag og aften være sikker på at få serveret lækker mad til priser, som i forhold til beliggenheden er aldeles rimelige.

  Uanset om du er i markedet efter brunch eller morgenmad, om du midt på dagen ønsker at slappe af med en lækker frokost eller om du vil varme op til en glad aften i byen med et solidt aftensmåltid, kan du hos Carlton finde, hvad du søger. Carlton åbner allerede klokken ti, hvor det veloplagte serveringspersonale står klar med morgenmad og brunch til de friske.

  Hvis du er tidligt på færde, kan du således sammensætte dit morgenmåltid ud fra et menukort indeholdende de mest kendte klassikere fra morgenmads- og brunchtraditionen. Du kan vælge blot en enkelt ret, eller du kan bestille en menu, du selv sammensætter til en fast pris.

   

   

  Brunch- og morgenmadskortet hos Carlton byder på røræg og spejlæg stegt efter dine ønsker. Du kan bestille pølser og salami til dine æg, ligesom du kan supplere din morgentallerken med yoghurt og avocado.

  Hos Carlton serveres brunch med brød og smør, og du kan eventuelt tilvælge ost. Til den søde tand finder du pandekager med diverse tilbehør samt en ægte smørbagt croissant. Og så kan du selvfølgelig vælge mellem diverse juices og espressodrikke.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Carlton?

  Carlton åbner klokken tolv i hverdagene og klokken ti i weekenden.

  Hvor ligger Carlton?

  Carlton bar, café og restaurant ligger på Halmtorvet 14.

  Kan jeg spise morgenmad og brunch hos Carlton?

  Ja – Carlton har de mest kendte morgenmadsklassikere på kortet.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her