Café Wanna B – brunch og hygge midt i byen

  Kompagnistræde 4, 1208 København K Tlf.: 3313 3311

  Befinder du dig i Københavns centrum, og er du på udkig efter en lækker brunch eller et let morgenmåltid? Så er der masser af valgmuligheder. Indre By er nemlig hjemstavn for nogle af Københavns bedste caféer, restauranter, kaffebarer og andre spisesteder, som serverer morgenmads- og brunchanretninger, der kan stille både den store og den lille sult.

  Blandt de områder hvor du finder den højeste koncentration af brunchcaféer er Strædet. Strædet, som består af gaderne Læderstræde, Kompagnistræde og Farvergade, løber parallelt med Strøget fra Højbro Plads til Rådhuspladsen.

  Det er her, de mindre butikker som for eksempel antikvariater, designforretninger og genbrugsbutikker gemmer sig. Og det er altså også her, du kan gå på café på afstand af Strøgets trængsel.

   

  Spis brunch hos Café Wanna B og bliv både mæt og glad

  Café Wanna B er et af de spisesteder i Strædet, som kan tilbyde det største udvalg af brunch- og morgenmadsretter. Hos Café Wanna B kan du vælge en decideret brunchplatte, eller du kan sammensætte dit måltid ud fra enkeltstående retter på kortet.

   

   

  En brunchplatte hos Café Wanna B består af de traditionelle og velkendte brunchretter røræg, sprødstegt bacon, brunchpølser, kalkunpålæg, chorizo og amerikanske pandekager – hertil græsk yoghurt med müsli og ahornsirup samt friskskåret frugt.

  Er du vegetar, kan du som alternativ til den klassiske brunchplatte vælge den vegetariske version. Denne består af røræg og amerikanske pandekager og hertil hummus, oliventapenade, artiskokpuré og græsk yoghurt med müsli og ahornsirup samt friskskåret frugt. Til din brunch serveres brød og en croissant ledsaget af smør og ost.

  Hvis du ikke er til en fuld brunchplatte, kan du vælge mellem flere andre retter på det spændende menukort. Blandt de mere morgenvenlige af slagsen finder du omelet med serranoskinke serveret med salat, røræg og bacon toppet med syltede tomater og serveret med brød og smør samt friskbagte amerikanske pandekager med ahornsirup. Og er du bare i humør til en lille sød haps, kan du vælge to smørbagte croissanter med chokolade sauce.

   

   

  Til din brunch eller morgenmad kan du med stor fordel bestille Café Wanna Bs hjemmelavede jordbærsmoothie med lime og tranebær. Du kan også vælge friskpresset appelsinjuice som fås i to størrelser.

  Og du kan selvfølgelig vælge mellem et stort udvalg af kaffe- og espressodrikke som for eksempel latte macchiato, americano, caffe latte, cappuccino og cortado samt forskellige former for te.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Wanna B?

  Café Wanna B har til huse i Kompagnistræde 4.

  Kan jeg bestille vegetarbrunch hos Café Wanna B?

  Ja – Café Wanna B er leveringsdygtig i et vegetarisk alternativ til den traditionelle brunch.

  Kan jeg spise brunch hos Café Wanna B?

  Ja – Café Wanna B serverer både brunchplatte og enkeltstående retter, og der er også et fint udvalg til dig, der ikke spiser kød.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her